25/8/20

Συνάντηση του Δημάρχου Λεβαδέων Γ. Ταγκαλέγκα με το νέο Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα με τον ...

 Το Δήμαρχο Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα επισκέφτηκαν ο νέος Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας Λάμπρος Κούτσικος και ο υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.) Βασίλης Σακκάς.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βρασίδας Γιαννακόπουλος.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον κ. Κούτσικο για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλό έργο, γόνιμη θητεία και εποικοδομητική συνεργασία με τους φορείς και Δήμο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στην εκπαίδευση και κυρίως “το επιχειρησιακό σχέδιο για την προετοιμασία ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η οποία έχει πολλές ιδιαιτερότητες και χρήζει προσεκτικού σχεδιασμού’.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αειφόρο ανάπτυξη, την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των μαθητών για ζητήματα ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον καθώς και διάφορες άλλες “Δράσεις Παιδείας” που θα υλοποιηθούν με τη συνεργασία Δήμου Λεβαδέων – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου