4/8/20

Πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ο Θηβαίος Παναγιώτης Εμμανουηλίδης


Συγχαρητήρια στον Παγκόσμιο Special αθλητή, Παναγιώτη Εμμανουηλίδη ...

Ο Παναγιώτης Εμμανουηλίδης, αθλητής του «Γ.Σ. Πίνδαρος Θήβας», είχε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο στάδιο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου με άτομα με αναπηρία, που πραγματοποιήθηκε στις 1 & 2 Αυγούστου 2020.
Συγκεκριμένα ο Θηβαίος αθλητής, το Σάββατο αγωνίστηκε στα 5 χλμ, στις 20:45 μ.μ., όπου βγήκε πρώτος με χρόνο 19.15,10, πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ και πολύ κοντά στον πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο το κατέχει ο ίδιος.
Την Κυριακή στις 08:45 π.μ., ο κ. Εμμανουηλίδης κατάφερε και βγήκε πάλι πρώτος στα 500 μέτρα, αυτή τη φορά με χρόνο 5.07,00, επίσης κοντά στο ατομικό του ρεκόρ.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως η σειρά των αγώνων έγινε λανθασμένα, καθώς έπρεπε πρώτα να διεξαχθούν τα 500 μέτρα και στη συνέχεια τα 5 χιλιόμετρα. Παρόλα αυτά και παρά την κούραση από τον αγώνα του Σαββάτου, ο αθλητής του «Γ.Σ. Πίνδαρος Θήβας», είχε μια δυναμική παρουσία.

Ο σύλλογος συμμετείχε και στους αγώνες που έγιναν στα Ιωάννινα, όπου η Θηβαία Ξένια Σβεντζούρη, κατάφερε να εξασφαλίσει την 8η θέση, με μια ικανοποιητική παρουσία, στο άλμα εις ύψος, με 1.55.
Ο Γ.Σ. Πίνδαρος Θήβας κλείνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την συμμετοχή του, στις 7-8 Αυγούστου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στη Πάτρα.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου