21/4/23

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΚΑΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Παραλήφθηκε  ένα υπερσύχρονο νέο σκαπτικό μηχάνημα, που θα ενισχύσει τις δυνάμεις του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων, τόσο στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας, όσο και στην πολιτική προστασία.

Το νέο μηχάνημα, αντικαθιστά αντίστοιχο, παλαιότερου τύπου, που, πριν ένα χρόνο περίπου, καταστράφηκε από πυρκαγιά, η οποία προκλήθηκε, βραδινές ώρες, από αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους στο χώρο της στάθμευσής του. 

Η χρηματοδότηση του νέου μηχανήματος γίνεται από πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο της πολιτικής προστασίας και από πόρους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου- Θεσπιέων κος Ντασιώτης Γεώργιος, κατά την παραλαβή του νέου μηχανήματος δήλωσε…. « Πριν ένα χρόνο, περίπου, για ανεξήγητους λόγους καταστράφηκε, από πυρκαγιά, ένα σκαπτικό μηχάνημα, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας, δεδομένου και  του αγροτικού του χαρακτήρα, αλλά και της δύσκολης καθημερινότητας, με τα προβλήματα της ύδρευσης, άρδευσης και καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων και της αντιμετώπισης έκτακτων ζητημάτων πολιτική προστασίας. 

Άμεσα απευθύνθηκα στον Υπουργό Εσωτερικών που ανταποκρίθηκε, επιχορηγώντας την αγορά καινούργιου. Σήμερα το παραλαμβάνουμε και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτό, γιατί πλέον αποκτούμε ένα σημαντικό όπλο που θα μας λύσει πολλά προβλήματα, παρέχοντας, εκτός των άλλων και συνθήκες ασφάλειας στους εργαζόμενους. Με το νέο μηχάνημα, αλλά και ένα απορριμματοφόρο για τη Δ.Ε.Θεσπιέων που σύντομα θα παραλάβουμε, μπορώ να πω πως το σύνολο του στόλου των οχημάτων του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, την τελευταία πενταετία  έχει ανανεωθεί. Καλορίζικο !!!» 


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου