8/9/20

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Θηβαίων Γ. Αναστασίου με τον Γ.Γ. της ΚΕΔΕ και Πρόεδρο της “Βιώσιμης Πόλης” Δ. Καφαντάρη

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου, με τον Πρόεδρο του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ»  και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΔΕ Δημήτρη Καφαντάρη.

Η συνάντηση έγινε στο Δημαρχείο με αντικείμενο τη συνεργασία Δήμου και Δικτύου για την πραγματοποίηση έργων, τα οποία θα συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη καθώς και στη βέλτιστη ενεργειακή και περιβαλλοντική διαχείριση.

Το Δίκτυο Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη» ιδρύθηκε με τη μορφή αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας και ο Δήμος Θηβαίων είναι μεταξύ των 51 Δήμων της χώρας που είναι μέλη του.

Σκοπός του Δικτύου είναι η παροχή τεχνικής στήριξης στην ενημέρωση, δικτύωση και οργάνωση των Δήμων που συμμετέχουν σε αυτό, ώστε να υποβάλλουν και να υλοποιούν προτάσεις σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και να εκμεταλλευτούν τις πρόσθετες παρεχόμενες χρηματοδοτήσεις.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην άμεση συνεργασία και την τεχνική υποστήριξη του Δήμου Θηβαίων για την υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης τόσο στο ΕΣΠΑ όσο και στα Ευρωπαϊκά ανταγωνιστικά προγράμματα, για την υλοποίηση έργων προς όφελος των κοινοτήτων του Δήμου και των δημοτών.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου