7/7/20

Στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ο Δήμαρχος Γ. Ντασιώτης για το σχεδιασμό χώρου εικονικής πραγματικότητας στην ΑλίαρτοΟ Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων έχοντας στο σχεδιασμό του ένα χώρο εικονικής πραγματικότητας,απευθύνθηκε στους ειδικότερους που μπορούν να κατατοπίσουν και να βοηθήσουν.
“Επισκεφτήκαμε, λοιπόν, το ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, το οποίο γράφει ιστορία στην ψηφιακή αναπαράσταση της ιστορίας και μιλήσαμε με στελέχη του για τα σχέδιά μας. Η διαθεσιμότητά τους για συνεργασία ήταν εντυπωσιακή, αλλά κυρίως μου προκάλεσε άριστη εντύπωση η συνομιλία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ιδρύματος κ. Δημήτρη Εφραίμογλου, ο οποίος έκανε και την ξενάγηση σε όλους τους χώρους και παρακολουθήσαμε μαζί τις προβολές”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αλιάρτου  - Θεσπιέων Γιώργος Ντασιώτης.
Και συμπλήρωσε: “Εντυπωσιακό το ταξίδι στην αρχαία Μίλητο που είδαμε στο Θόλο, αλλά και η περιήγηση στο εργαστήριο του Φειδία σε άλλη αίθουσα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να μπει στο πρόγραμμα όλων μια επίσκεψη εκεί και κυρίως των παιδιών.
Σύντομα θα υπογράψουμε το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος και του Δήμου μας”.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου