26/6/18

Σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ στη Λιβαδειά μίλησαν Γιάννης Μανιάτης και Δημήτρης Χατζησωκράτης



Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των εσωκομματικών διεργασιών, σε πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στη Λιβαδειά μίλησαν, ο βουλευτής και πρώην υπουργός, Γιάννης Μανιάτης και το μέλος της Κ.Ε, Δημήτρης Χατζησωκράτης.
Για το σκηνικό ρήξης με το Ποτάμι ο κ. Μανιάτης δήλωσε ότι το «ποτάμι»του ΚΙΝΑΛ δεν γυρίζει πίσω, ότι η πολυφωνία είναι επιθυμητή αλλά στο τέλος πρέπει να επικρατεί η άποψη του επικεφαλής, που είναι η Φώφη Γεννηματά.

Για τη συμφωνία του Σκοπιανού ζήτησαν ανατροπή τονίζοντας ότι το 95%  των υποστηρικτών της κεντροαριστεράς, είναι αντίθετο και βάση αυτού του ποσοστού διαμορφώθηκε και η στάση του ΚΙΝΑΛ.
Και τα δύο στελέχη, αμφισβήτησαν την έξοδο από τα μνημόνια, κάνοντας λόγο για ένα τέταρτο αχρείαστο μνημόνιο Τσίπρα, που φέρνει περικοπές στις συντάξεις και μείωση του αφορολόγητου.
Τέλος ο κ. Χατζησωκράτης, τόνισε ότι στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι, στις εθνικές εκλογές  η διερευνητική τρίτη εντολή, για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης, με τις δυνατότερες συναινέσεις.
Στην εκδήλωση βρέθηκε και η πρώην υπουργός  Κατερίνα Μπατζελή, που προέβλεψε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αλλά και ρήξεις και οτι το ΚΙΝΑΛ θα είναι αυτό που θα δώσει νέα προοπτική για τη χώρα.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου