26/6/18

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις στη Βοιωτία στο πλαίσιο του 13ου Αντιναρκωτικού Φεστιβάλ Νέων


Με κεντρικό σύνθημα, «Δεν είναι ελευθερία να ψάχνεις τη φυγή, σκέψου – ονειρέψου – πάλεψε, πες όχι σε όλα τα ναρκωτικά», το παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.) που φέτος γιορτάζει πανελλαδικά τα 30 χρόνια ζωής και δράσης πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων σε Λιβαδειά και Θήβα.
Οι εκδηλώσεις του «13ου Αντιναρκωτικού Φεστιβάλ Νέων», που διοργάνωσε το παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ξεκίνησαν το Σάββατο 16 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.
Με μεγάλο ενδιαφέρον ο κόσμος παρακολούθησε την προσπάθεια των αθλητών στο τουρνουά μπάσκετ παίδων/παμπαίδων, με τη συμμετοχή των ομάδων Α.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ, Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ και Γ.Σ. ΑΛΙΑΡΤΟΥ. Δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι, και οι διοργανωτές υπογράμμισαν: «δεν συμβιβαζόμαστε με τα ναρκωτικά, δεν θεωρούμε μόδα ούτε μαγκιά τη φυγή απ` την πραγματικότητα, παλεύουμε για τη ζωή που μας αξίζει. Παιδιά, όσο παλεύετε κι αγωνιζόσαστε, θα είστε όλοι νικητές. Νικητές της ζωής!». Επίσης τα κορίτσια του ΑΚΟΛ και του ΓΑΣΛ ενθουσίασαν τον κόσμο με τις επιδείξεις αεροβικής γυμναστικής και τις ασκήσεις που εκτέλεσαν άψογα!
Στο τέλος της εκδήλωσης, μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά μπλουζάκια με το λογότυπο του Ε.ΣΥ.Ν. και το μήνυμα «ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» καθώς και αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους.
Το παράρτημα Βοιωτίας του Ε.ΣΥ.Ν. ευχαριστεί όλους όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεισέφεραν στην επιτυχία των εκδηλώσεων που συνεχιστήκαν την Παρασκευή με συναυλία στην Κεντρική πλατεία ενώ θα ολοκληρωθούν και στη Θήβα την Παρασκευή 29 Ιουνίου.
Οι εκδηλώσεις του Παραρτήματος του ΕΣΥΝ αποτελούν συνδιοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, ΚΕΘΕΑ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», Κέντρο Πρόληψης «Πρόταση Ζωής», Ομάδες Γυναικών Λιβαδειάς-Θήβας (μέλη της ΟΓΕ).

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου