20/4/21

Η κυβέρνηση υπονομεύει την δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης στα Οινόφυτα, τόνισε η Γ. Πούλου

Στην ομιλία της στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σχετικά με την Απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου  έκανε λόγο για “ανικανότητα της κυβέρνησης” να εγγυηθεί μια αποτελεσματική πολιτική για την ανάπτυξη. 


“Ο κ. Γεωργιάδης χρειάστηκε 22 ολόκληρους μήνες για να επεκτείνει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο αδειοδότησης που βρήκε έτοιμο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ! Επιπλέον, με μία νέα διάταξη, ναρκοθετεί την προσπάθεια για δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης στα Οινόφυτα, αφού καταργεί τη συναίνεση του 55% των ιδιοκτητών γης. Αλλάζει μονομερώς τις συμφωνίες, χωρίς καμία διαβούλευση με τους φορείς, χωρίς καν να ενημερώσει τον συμβαλλόμενο Δήμο Τανάγρας, προκαλώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας!”, σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Πούλου.  

Επεσήμανε οτι το Υπ. Περιβάλλοντος επιδεικνύει, πλήρη αδιαφορία, το Γρ. Επιθεωρητών Περιβάλλοντος στα Οινόφυτα δεν λειτούργησε ποτέ, ενώ διακόπηκε η λειτουργία των Παρατηρητηρίων Περιβάλλοντος και Υγείας.

“Οι προθέσεις όταν δεν συνοδεύονται από έργα είναι κούφια λόγια”, είπε η κ. Πούλου 


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου