24/8/21

Συναυλία με την Ε. ΒΙΤΑΛΗ στις 3 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας

Η Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς ΠΛΕΙΑΔΕΣ διοργανώνει συναυλία με την ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ στις 3 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας στα πλαίσια του θεσμού των Τροφωνίων του Δήμου Λιβαδειάς.


Η ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ μια από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του μουσικού πενταγράμμου ένας ζωντανός θρύλος, δημιουργός ,συνθέτης και στιχουργός πολύ μεγάλων επιτυχιών θα βρεθεί για πρώτη φορά στο πανέμορφο θέατρο της Κρύας σε μια βραδιά με τραγούδια από τον νέο της δίσκο και με μεγάλες αξέχαστες επιτυχίες ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών. 

Μαζί της εξαιρετικοί πολυσχιδείς  μουσικοί όπως ο Μ. Αχαλινωτόπουλος  δεξιοτέχνης του κλαρίνου , ο Ν.Νεοφυτίδης (πιάνο), ο Ν.Ξύδης (κιθάρες),   ο Δ.Σίντος (πιάνο φωνη), ο Ρ.Βοργιάς (μπάσο φωνή), ο Θ. Τσελεμπής( κρουστά) και η Ν.Παυλάτου (κρουστά).

Τη συναυλία θα ανοίξει η Γυναικεία Χορωδία Πλειάδες σε αγαπημένα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή όπου θα βρεθεί και επι σκηνής με την αγαπημένη ερμηνεύτρια. Την ορχήστρα της χορωδίας πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί μουσικοί   Β. Βαλαχάς μπουζούκι, Γ.Ζωγράφος ακορντεόν, Π.Δάρρας μπάσο, φ. Καλουδης κιθάρα, Γ. Πούλος λαούτο,  Δ. Δημητρίου κρουστά. 

Την Καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχει η Ιωάννα Παναγιωτίδη. 

“Όλοι μαζί με τη φωνή της υπέρλαμπρης καλλιτέχνιδας , χορωδία και κοινό ενώνουμε τις φωνές μας και τραγουδάμε για την αγάπη, τον έρωτα, τη ζωή, και την ελπίδα …!

Με την μοναδική φωνή της θα δημιουργήσει μια σκέπη αγκαλιάς όλων μας που τόσο έχουμε ανάγκη στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου