22/6/21

Επιμνημόσυνη δέηση για τον ήρωα Ανθυπαστυνόμο Γεώργιο Ανδριτσόπουλο

 

Στις 18/06/2021 συμπληρώθηκαν οχτώ χρόνια από την ημέρα που ο ήρωας Ανθυπαστυνόμος Γεώργιος Ανδριτσόπουλος  έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο Δίστομο Βοιωτίας, περνώντας στο Πάνθεον των Ηρώων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Οικογένεια του Γιώργου Ανδριτσόπουλου, το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, ο Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας κ. Γιώργος Κουλιάκης, ο Προέδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φθιώτιδας κ. Νικολάος Τριανταφύλλης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Μιχαήλ Τσάτσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Τρικαλίτης, συνάδελφοι και συμπολίτες, έδωσαν το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε στο Δίστομο Βοιωτίας την Πέμπτη, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στον Ήρωα Ανθυπαστυνόμο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τα μέλη της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, Αστυνομικοί από το σύνολο των υπηρεσιών της Δ.Α.Βοιωτίας συμμετείχαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα, στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων τις οποίες διοργανώνει η Ένωση τον Ιούνιο κάθε έτους,  προς τιμήν του Γ. Ανδριτσόπουλου. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Γεώργιος Τζατζάκης  και ο Γενικός Γραμματέας  Ρήγας Ουσταμπασίδης.


“Οχτώ χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Ήρωας Ανθυπαστυνόμος Ανδριτσόπουλος Γεώργιος θυσίασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος τις ζωές των συναδέλφων του και την κοινωνική ασφάλεια των συμπολιτών του.  Η φλόγα της ανάμνησής του θα παραμένει άσβεστη στο διάβα του χρόνου. Η παρακαταθήκη του, αποτελεί χρέος ιερό για όσους υπηρετούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας: “Eἷς οἰωνός ἄριστος, ἀμύνεσθαι περί Πάτρης”“, σημειώνουν εκ μέρους της ΕΑΥ Βοιωτίας ο Πρόεδρος Ζαχαρίας Καρακώστας και ο Γραμματέας Παναγιώτης Δήμου.

Παράλληλα ευχαριστούν θερμά για την αρωγή τους την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, την εταιρεία Αλουμίνιο της Ελλάδος, το κρεοπωλείο Τζουνάρας, το ψητοπωλείο ‘’Κοψίδια’’ και την Ακαδημία ποδοσφαίρου WEMBLEY.

Τέλος να σημειωθεί οτι απ΄ όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση πάρθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19 όπως επίσης έχουν γίνει και τα καθιερωμένα βάσει νομοθεσίας self-test.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου