23/6/20

Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΑΣΕ ΑΕ ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γ. Ταγκαλέγκας


Δήμαρχος – Δήμος Λεβαδέων

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Λαμία, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΑΣΕ ΑΕ). 
Μέσα σε κλίμα συνεργασίας και ομοφωνίας,  με προεδρεύοντα της  ΓΣ, τον Δήμαρχο Λαμιέων Ευθ. Καραΐσκο, εγκρίθηκαν ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, και εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ. της Εταιρείας, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Ταγκαλέγκας Ιωάννης, Πρόεδρος του ΔΣ,  Δήμαρχος Λεβαδέων.
Στιβακτή Αθανασία, Αντιπρόεδρος του ΔΣ,  Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας. 
Σταθάς Ιωάννης,  Γραμματέας ΔΣ, Δήμαρχος Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας. 
Καραΐσκος Ευθύμιος, Δήμαρχος Λαμιέων, Μέλος ΔΣ.
Ταγκαλής Παναγιώτης, Δήμαρχος Δελφών,  Μέλος ΔΣ.
Μαυρίκος Νικόλαος, Δήμαρχος Σκύρου, Μέλος ΔΣ.
Καραλή Παρασκευή, Δήμαρχος Ορχομενού, Μέλος ΔΣ.
Λιόλιος Χαράλαμπος, Δήμαρχος Δομοκού (ως Εκπρόσωπος της ΠΕΔ), Μέλος ΔΣ.
Ντασιώτης Γεώργιος, Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, Μέλος ΔΣ.

«Αναλαμβάνω Πρόεδρος στο Διοικητικό  Συμβούλιο της Εταιρείας ΟΑΣΕ, μεταξύ άξιων και εξαιρετικών στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και συνεργατών Δημάρχων της Περιφέρειάς μας.  Αποτελούμε το ΔΣ μιας εταιρείας, με σημαντική συνεισφορά, στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη, ιδιαίτερα μέσω των Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου (ΟΠΑΑΧ) στην Στερεά Ελλάδα.
Για μένα- ως Δήμαρχος Λιβαδειάς –είναι ιδιαίτερη τιμή, να βρίσκομαι επικεφαλής της Εταιρείας ΟΑΣΕ, στην ίδρυση της οποίας πρωτοστάτησε και διετέλεσε πρώτος πρόεδρος αυτής το 2002, ο αείμνηστος Δήμαρχος Λεβαδέων, Χρήστος Παλαιολόγος.
Εκφράζοντας την βούληση όλων των μελών του ΔΣ και του Διευθυντή της Εταιρείας, δηλώνω ότι συνεχίζουμε τις άοκνες προσπάθειες για την Τοπική Ανάπτυξη, τον αναπτυξιακό σχεδιασμό, με πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας,  για το καλύτερο των τοπικών κοινωνιών…», σημείωσε μεταξύ άλλων ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Ταγκαλέγκας.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου