22/3/20

Παραχώρηση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε.Β. για αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς


Αποτέλεσμα εικόνας για Παραχώρηση αίθουσας πολλαπλών  χρήσεων της Π.Ε.Β. για αιμοδοσία  στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο , προσφέρει στο μέτρο των δυνατοτήτων  της , τις υπηρεσίες της.
Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π. Ε. Β. , παραχωρείται για αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς .
Από τη  Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, η αίθουσα θα χρησιμοποιείται από το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς.
Οι ώρες λειτουργίας θα είναι  Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30π.μ – 14:00μ.μ. και κάθε Τρίτη απόγευμα από τις 18:00μ.μ – 19:30μ.μ.
Εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες.
Τηλέφωνα επικοινωνίας  22610 20059 και 22613 50415 (τμήμα αιμοδοσίας) και 22613 50414 (τηλ γιατρών.)
«Καλούμε τους συμπολίτες μας να προσφέρουν αίμα. Προστατεύουμε όλους. Η Ζωή είναι ανεκτίμητη και θέλουμε να τη ζήσουμε. Είμαστε ψύχραιμοι και τηρούμε τις οδηγίες του Υπουργείο Υγείας και του ΕΟΔΥ. Πειθαρχούμε στα μέτρα και μένουμε σπίτι . Πειθαρχούμε στο αυτονόητο. Σε μια αίθουσα που ως τώρα ζούσαμε χαρούμενες μουσικές στιγμές, σήμερα καλούμαστε όλοι να προσέλθουμε και να δώσουμε αίμα , το οποίο είναι πολύτιμο. Σας καλούμε για αιμοδοσία, τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης», τόνισαν  στις δηλώσεις τους η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας , Φανή Παπαθωμά και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας  Στερεάς Ελλάδας , Μπακομήτρος Κώστας .
Τέλος στην συνεργασία με την ΠΕΒ αναφέρθηκε σε σχετική ενημέρωση και ο Διοικητής του Γ.Ν. Λιβαδειάς – Γ.Ν. Θηβών Αθανάσιος Γ. Τσαντήλας

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου