26/1/21

Σύσταση Υφυπουργείου για την Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια

 

Επιστολή Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Λιβαδειάς προς κα. Μαρία Συρεγγέλα Υφυπουργό για την Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια

Αξιότιμη Κα Υφυπουργέ 

    Ο Σύλλογός μας , που εκπροσωπεί 1500 πολύτεκνες οικογένειες του νομού Βοιωτίας σας συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων σας στο νεοσύστατο Υφυπουργείο  για την δημογραφική πολιτική και την οικογένεια.
Η απόφαση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την δημιουργία του νέου υφυπουργείου  αποδεικνύει  το ζωηρό ενδιαφέρον της κυβέρνησης  για τους κινδύνους που απειλούν την πατρίδα μας από την δημογραφική κατάρρευση  και επίσης αποδεικνύει  την ειλικρινή επιθυμία του  για την προστασία της οικογένειας και του παιδιού .
     Η  Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος [ΑΣΠΕ],  μέλος της οποίας είναι και ο Σύλλογός μας ,  έχοντας γνώση των προβλημάτων που απασχολούν την Πολύτεκνη οικογένεια  είχε πάντα σαν πάγιο αίτημα προς όλες τις κυβερνήσεις  την δημιουργία Υπουργείου Οικογένειας , το οποίο ήδη υφίσταται σε αρκετές χώρες της Ευρώπης. 
Αξιότιμη Κα Υφυπουργέ 
Είμαστε σίγουροι  ότι , από τη νέα σας θεσμική θέση,  θα έχετε την ευκαιρία  να συνεργαστείτε με την ΑΣΠΕ , η οποία αποτελεί θεσμικό κοινωνικό εταίρο του κράτους σε θέματα οικογένειας και δημογραφίας .
Ευχόμεθα καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα .

Με ειλικρινή εκτίμηση
Για το ΔΣ 
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Σανιδάς 
Κοινοποίηση
-Γραφείο Πρωθυπουργού 
-ΑΣΠΕ

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου