9/4/24

Ο Θεός Σας Έδωσε Το Δώρο Της Αγάπης Του

31 Ιανουαρίου 1990

(Μήνυμα από την Παναγία.)

Ειρήνη σε σας, μικρά Μου παιδιά. Είμαι η Ουράνια Μητέρα σας, η Μητέρα του Σωτήρα σας, η Μητέρα του Λυτρωτή σας. Σας προσκαλώ όλους σήμερα να επιδιώκετε τα αγαθά που βρίσκονται στον Ουρανό. Σας ζητώ να αποσπαστείτε από τα στοιχεία αυτού του κόσμου και να σηκώσετε τα κεφάλια σας  στον ουρανό. Αναζητήστε ό, τι είναι ουράνιο. Αναζητήστε το Φως και το Φως δεν θα σας εγκαταλείψει. Ευχαριστήστε τον Θεό  γυρίζοντας κοντά Του, μη μένετε προσκολλημένοι στον κόσμο, προσκολληθείτε σ’ Αυτόν που θα οδηγήσει τα βήματά σας στον ουρανό.

Aχ αγαπημένα Μου παιδιά, δεν καταλάβατε ακόμη; O Ουρανός είναι η Κατοικία σας και η γη η προετοιμασία σας, η προετοιμασία σας για να συναντήσετε τον Θεό. O Θεός σας έδωσε το δώρο της Αγάπης Tου, δεν θα ανταποκριθείτε στο Δώρο Tου; Πολλοί ανάμεσά σας έχουν δει πολλά σημάδια, αυτά τα σημάδια χρήζουν προσοχής, είναι τα σημάδια του τέλους μιας Εποχής, δεν είναι τα σημάδια της συντέλειας του κόσμου. O Ιησούς κι Εγώ σας προετοιμάζουμε όλους για να εισέλθετε στην περίοδο της Αγάπης και της Ειρήνης, στους Νέους Ουρανούς και τη Νέα Γη που σας επαγγέλθηκαν προ πολλού.

Σας ικετεύω λοιπόν να επιστρέψετε πριν έρθει η μέρα της κάθαρσης, γιατί ο καιρός επείγει και σας βεβαιώνω πως δεν θα περάσει η γενεά αυτή έως ότου γίνουν όλα όσα σας ανήγγειλα με τις επίλεκτες ψυχές Μου, από την εποχή της Φάτιμα μέχρι και σήμερα. Αγαπημένα παιδιά, να θυμάστε πως η Παρουσία Μας είναι κι αυτή ένα μυστήριο και πάντα να θυμάστε πως δεν είστε ΠOTE μόνοι.

Μάθετε να προσεύχεστε αδιάλειπτα και με την καρδιά σας. Μάθετε να νηστεύετε και να κάνετε πράξεις μετάνοιας. Μάθετε να πηγαίνετε για εξομολόγηση μια φορά το μήνα. Μην κουράζεστε να κάνετε το καλό και να το εφαρμόζετε με σεβασμό απέναντι στους άλλους. Nα ζείτε το Νόμο του Κυρίου. Σας αγαπώ, παιδιά Μου, και από αγάπη σας προετοιμάζω για να συναντήσετε τον Κύριο. Ευλογώ τον καθένα σας. Επιστρέψτε στα σπίτια σας με την Ειρήνη Μας και ποτέ μην ξεχνάτε πως είμαστε μαζί σας. (απόσπασμα)

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου