7/1/23

Το Π.Τ. Λιβαδειάς του ΕΕΣ συνέχισε τις πλούσιες δράσεις του και τις μέρες των γιορτών

Οι δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι πάμπολλες, πολυποίκιλες και καίριες όπως η στήριξη ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, υγειονομικές καλύψεις και αρκετές άλλες στις οποίες δεν γίνεται σε όλες ξεχωριστή αναφορά αλλά είναι αυτές που ενσαρκώνουν την άριστη προσέγγιση της ιδέας του ανθρωπισμού η οποία είναι πάντα μια επίκαιρη ανάγκη.


Τις ημέρες των γιορτών προσφέρθηκαν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες  δέματα «Αγάπης».

“Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τόσο κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά όσο και την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. και τον Πρόεδρο κ. Αντώνιο Αυγερινό, την εταιρεία «ΝΟΜΙΚΟΣ», τον Α.Π.Σ Λιβαδειάς «ΓΕΡΑΚΙΑ» , την ΟΝΝΕΔ Λιβαδειάς, Το παντοπωλείο «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΓΚΟΥ», τους μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς του 2ου Νηπαγωγείου Λιβαδειάς, τους μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς του  4ου, 6ου, 8ου, και 9ου Δημοτικού σχολείου Λιβαδειάς, τους μαθητές εκπαιδευτικούς και γονείς του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς, και  τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς του 1ου Λυκείου Λιβαδειάς και ΕΠΑΛ Λιβαδειάς”, σημειώνουν εκ μέρους του Δ.Σ. του Π.Τ. η Πρόεδρος Αγγελική Μπίνιου και ο Γραμματέας Σταύρος Μερμίγκης.

Καταλήγοντας προσθέτουν: “Χάρη στην ευαισθησία σας και την ανθρωπιά σας καταφέραμε για ακόμη μια φορά να γεμίσουμε το γιορτινό τραπέζι των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Η αλληλεγγύη σας στις δύσκολες εποχές που ζούμε μας δίνει ελπίδα για το μέλλον.

Ευχόμαστε να είστε πάντοτε αρωγοί στο φιλανθρωπικό και εθελοντικό μας έργο”.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου