4/1/23

Δήμος Θηβαίων: Προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση των στάσεων

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των νέων στάσεων αστικής συγκοινωνίας στην πόλη της Θήβας, αντικαθιστώντας τις παλαιές που είχαν φθαρεί και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.


Ο Δήμος Θηβαίων προμηθεύτηκε και τοποθέτησε 11 νέα στέγαστρα για την αναβάθμιση των στάσεων, αποσκοπώντας στην ασφαλή μετακίνηση και την προστασία των επιβατών από τις καιρικές συνθήκες.

Η αναβάθμιση των στάσεων χρηματοδοτήθηκε μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών, με συνολικό εγκεκριμένο προϋπολογισμό 37.499,98 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. 

Τα νέα στέγαστρα τοποθετήθηκαν σε διάφορες περιοχές της πόλης, μεταξύ των οποίων το Κοντίτο, η πλατεία του Πυριού, στο Τάχι, σε Αγίους Θεοδώρους και μπροστά από το 2ο Γυμνάσιο. Σε κάθε στάση θα τοποθετηθούν ειδικά διαμορφωμένα QR Codes με πληροφορίες δρομολογίων.

«Πραγματοποιήσαμε ακόμη ένα έργο που συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Με βήματα σταθερά, με παρεμβάσεις και έργα αλλάζουμε την εικόνα της πόλης και ευρύτερα του Δήμου Θηβαίων προς το καλύτερο», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου