8/1/23

Ε.Α.Ε. Παράρτημα Λιβαδειάς, Στις 22 Ιανουαρίου, η βασιλόπιτα του καινούργιου χρόνου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Λιβαδειάς

Αγαπημένα μέλη και φίλοι του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, 

Μπαίνουμε στον νέο χρόνο, νέοι άνθρωποι, αναγεννημένοι, βαφτισμένοι στην ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα, ότι η ζωή  μας θα ξεδιπλώσει τα φωτεινά μονοπάτια να περπατήσουμε, τις κατηφοριές ν’ ανηφορίσουμε, τα στενά δρομάκια του παραλογισμού να διαπλατύνουμε, γκρεμίζοντας τις ενοχές και χτίζοντας με αρετές, ενσυναίσθηση, ανθρωπιά τα κάστρα της αναγέννησής μας.


* Στις 11 Ιανουαρίου του ’23, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.30μμ ελάτε στο Κέντρο Πρόληψης, Έγκαιρης Διάγνωσης του καρκίνου «Λουκάς Ν. Δέδες» (οδός Δημ. Ι. Ανδρεαδάκη 47), να κόψουμε μαζί σας τη βασιλόπιτα του Δ.Σ. και των εθελοντών και να  κάνουμε party με τραγούδια της δεκαετίας του ’70! 

Θα μας μιλήσει η Δερματολόγος κ. Εύη Καρανικόλα, με θέμα:

«Ανανέωση προσώπου: Θεραπευτικές προσεγγίσεις»

Μετά θα σας κεράσουμε γλυκά και θα πιούμε σαγκριά ζεστή με φρούτα για να καλωσορίσουμε τον  καινούργιο χρόνο.

Ο καθηγητής κλασικής κιθάρας κ. Φρίξος Καλούδης και η παρέα του θα τραγουδήσουν για να χορέψουμε!

* Στις 22 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 6.30 μμ, θα σας καλέσουμε να κόψουμε μαζί τη βασιλόπιτα του καινούργιου χρόνου στην αίθουσα τελετών του Διοικητηρίου Λιβαδειάς, σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. Βοιωτίας.

Θέμα: «Ο Αθάνατος έρωτας,  κίνητρο ζωής»

Φέτος, μετά από 3 χρόνια θα σας παρουσιάσουμε ένα υπέ-ροχο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με την διακεκριμένη Σοπράνο κ. Σόνια Θεοδωρίδου και το μουσικό σύνολο Sonus Amantes. Χορευτικά από την Σχολή Χορού της κ. Άννας Αθανασιάδη.

Κύρια ομιλήτρια  η Ομ. Καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπι-στημίου Αθηνών κ. Νικολίτσα Γεωργοπούλου - Λιαντίνη με  θέμα: «Ο Έρωτας στο Συμπόσιο του Πλάτωνα»

Θα βραβεύσουμε τους Εθελοντές Αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος «ΖΩΗ», τιμώντας στο πρόσωπό τους τον εθελοντισμό.

Θα σταλούν προσκλήσεις με λεπτομερείς πληροφορίες για την μεγάλη εκδήλωση.

* Στις 29 Ιανουαρίου ‘23, ημέρα Κυριακή, έχουμε εξασφαλίσει εισιτήρια για να παρακολουθήσουμε τη θεατρική παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» του Ζαν Ζιρωντού στο Θέατρο «ΠΑΛΛΑΣ» με τους Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, Ν. Μουτσινά, Αθ. Οικονομάκου και πολλούς άλλους ηθοποιούς.

Το διαχρονικό έργο που καυτηριάζει τον τυχοδιωκτισμό και αναδεικνύει την αξία της ανθρωπιάς στην αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Ο Πέτρος Ζούλιας ανεβάζει μια υπερπαραγωγή με πολυμελή και λαμπερό θίασο που έχει διθυραμβικές κριτικές. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα υπογράφει την πρωτότυπη μουσική σύνθεση και τα τραγούδια που τραγουδάει ζωντανά. Τα εντυπωσιακά κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη. Τα φαντασμαγορικά σκηνικά αναλαμβάνει η Μαρία Φιλίππου.

Όπως πάντα θα πιούμε τον καφέ μας εκεί που δεν φαντάζεστε… Έκπληξη…

Δηλώσατε έγκαιρα συμμετοχή στις κυρίες:

Μαρία Καραμάνη 22610-29906 κιν. 6975680284

Ελένη Ταμπάκη 6974188217

Αγαπημένοι μας, ευχόμαστε να είναι ο καινούργιος χρόνος φιλικός μαζί μας, με όμορφες εκπλήξεις, αγάπη που μοιράζεται, ανθρωπιά που χαρίζεται!

Για το Δ.Σ.  

Η Πρόεδρος

Στέλλα Ταπανλή


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου