27/12/22

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός στη δημοπρασία στήριξης των συνανθρώπων μας από τη Super League

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός συμμετέχει σε μια ακόμα κοινωνική πρωτοβουλία της Super League, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες της κορυφαίας επαγγελματικής διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου της Ελλάδας κι έρχεται να στηρίξει φιλανθρωπικούς οργανισμούς, καθώς όλα τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν για την ενίσχυση της Emfasis Foundation και της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος».


Μέσα από την ιστοσελίδα Charity Idols μπορείτε να πλειοδοτήσετε για την αυθεντική φανέλα της κάθε ομάδας, με τα αυτόγραφα των ποδοσφαιριστών, προσφορά όλων των ομάδων της Super League.

Η διάρκεια των δημοπρασιών είναι 7 ημέρες, αρχίζουν τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, στις 23:00 και λήγουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023, στις 23:00.

Όλα τα έσοδα από τις δημοπρασίες των υπογεγραμμένων φανελών όλων των ομάδων της Super League θα δοθούν τόσο στην Emfasis Foundation, η οποία στηρίζει, ανακουφίζει και ενδυναμώνει άτομα που βιώνουν πολλαπλές μορφές αστεγίας, χρόνια άνεργους, οικογένειες σε ακραία φτώχεια, κοινωνικά ευάλωτους νέους, κοινωνικά αποκλεισμένους, μοναχικούς ηλικιωμένους σε κίνδυνο επικείμενης αστεγίας, σε επισφαλή στέγη ή σε κατάσταση δρόμου, όσο και στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης, η οποία προσφέρει φαγητό και άλλα αγαθά πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε καθεστώς ανέχειας.

Οι δημοπρασίες πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε συνεργασία με το Σύλλογο Charity Idols και μέσω της πλατφόρμας δημοπρασιών http://www.charityidols.com

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου