20/12/22

“Άναψε” το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Λιβαδειάς

Εκατοντάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν στην εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου, στην κεντρική πλατεία της πόλης.


Υπό τους ήχους της φιλαρμονικής ορχήστρας Λιβαδειάς και του παιδικού τμήματος του Δημοτικού Ωδείου, ο Δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο, που φέτος είναι φυσικό.

Η νύχτα έγινε μέρα με τα χιλιάδες φωτάκια Ο ουρανός φωτίστηκε από τα πολύχρωμα βεγγαλικά και ο κόσμος κατέκλεισε την πλατεία.

Το ζεστό κρασί, από το Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου, οι λιχουδιές της Κοιν. Σ.Επ. “ΕΡΚΥΝΑ” και τα κεράσματα του Δήμου μοιράστηκαν απλόχερα στους παρευρισκόμενους.

Μικρά δώρα στα παιδιά μοιράζονταν από το σπιτάκι των κοινωνικών δομών του Δήμου Λεβαδέων.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι μαθητές που ξεχώρισαν με τις ζωγραφιές τους για τη δημιουργία της αφίσας και των ευχετήριων καρτών του Δήμου.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη συναυλία του νεανικού συγκροτήματος Kings.

Παράλληλα εγκαινιάστηκε και η λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού, με την συμμετοχή και στήριξη του  Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, στο χώρο δίπλα από το ποτάμι, όπου έχουν στηθεί παιχνίδια για τα παιδιά. Επίσης καταστήματα έχουν νοικιάσει τα μικρά ξύλινα σπιτάκια προσφέροντας τα προϊόντα τους. 

Θα βρίσκονται εκεί έως τις 7 Ιανουαρίου.

Εκεί βρίσκεται και το σπιτάκι του Αι Βασίλη, για όσους θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου