2/11/22

Στα νέα ονόματα που ακούγονται για τα “γαλάζια” ψηφοδέλτια η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φ. Παπαθωμά

Στα νέα ονόματα που ακούγονται για τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια έκανε αναφορά το Σάββατο η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

«Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία συγκρότησης των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων ενόψει των εθνικών εκλογών. Κεντρικός στόχος του Μεγάρου Μαξίμου και της Πειραιώς είναι μέχρι το τέλος του έτους να έχει μορφοποιηθεί ο βασικός κορμός σε ότι αφορά τις εκλογικές λίστες του κυβερνώντος κόμματος και από εκεί και πέρα να μπουν οι τελευταίες «πινελιές» αναλόγως φυσικά και του τελικού προσδιορισμού του χρόνου διεξαγωγής της πρώτης από τις δύο αναμετρήσεις», σημειώνει η εφημερίδα.

Και προσθέτει: «Το βάρος σε αυτή τη φάση δίνονται προφανώς στο μέτωπο των νέων υποψηφίων οι οποίοι θα επιχειρήσουν την παρθενική τους είσοδο στον στίβο της διεκδίκησης του σταυρού προτίμησης για μία κοινοβουλευτική έδρα. Το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα έντονο με την ανανέωση και το ισχυρό επαγγελματικό και κοινωνικό αποτύπωμα να συνιστούν το σημαντικότερο διαβατήριο για την επιλογή των νέων υποψηφιοτήτων, ως παράμετρος κλειδί αναδεικνύεται το θέμα του θεσμικού υποβάθρου της υποψηφιότητας των Αντιπεριφερειαρχών με τον πρωθυπουργό να διαμείνει στην πρόσφατη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας έναντι των προβληματισμών και των ενστάσεων των βουλευτών και των πολιτευτών πως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν κατά περίπτωση».

Σε ότι αφορά την Στερεά Ελλάδα γίνεται αναφορά στην Βοιωτία και την Εύβοια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, «είναι σταθερά στα υπόψη» για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του νομού, ενώ στην Εύβοια στα φαβορί είναι ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος (άλλοτε διευθυντής του γραφείου του Σίμου Κεδίκογλου), ο αναλυτής Νίκος Λύσιγάκης και η εκπαιδευτικός Ρούλα Κεχρή.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου