11/10/22

Επιτυχίες του ΑΚΟΛ στους Πανελλήνιους αγώνες Special Olympics στο Λουτράκι

Στο Λουτράκι Κορινθίας πραγματοποιήθηκαν από 3 έως 8 Οκτωβρίου οι Πανελλήνιοι αγώνες Special Olympics, από τα Special Olympics Hellas, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και με την ενεργή υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.


Την Τελετή Έναρξης κήρυξε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Πρέσβυς ε.τ. κ. Διονύσιος Κοδέλλας, το απόγευμα της Τρίτης 4 Οκτωβρίου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου.

Ήταν μία μεγάλη αθλητική γιορτή, που υμνεί την προσπάθεια, τη δύναμη ψυχής και την αλληλεγγύη, καθώς και μία σπουδαία αγωνιστική ευκαιρία για 900 αθλητές των Special Olympics από τις 13 περιφέρειες της Ελλάδας και την Κύπρο, να αγωνιστούν σε 7 επίσημα αθλήματα.

“Ο όμιλός μας ήταν παρών για μία ακόμα φορά με τη συμμετοχή του Παναγιώτη, του Λάμπρου, του Χρήστου, του Δημήτρη, της Ζένιας και της Αλέκας. Τα παιδιά μας με τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή κου Μιχάλη Τόλια, που είναι και προπονητής του ομίλου μας, επέστρεψαν με εντυπωσιακή συλλογή μεταλλίων, 4 χρυσά, 5 αργυρά και 2 χάλκινα. Την αποστολή συνόδευσαν οι κυρίες Μαριάννα και Ελένη”, σημείωσαν εκ μέρους του Δ.Σ. του ΑΚΟΛ ο πρόεδρος Χρήστος Πολατσίδης και η Γεν. Γραμματέας Φανή Παναγιώτου.

Και συμπλήρωσαν: “Ο Όμιλός μας  συγχαίρει τα παιδιά τον προπονητή και ευχαριστεί τις κυρίες που συνόδευσαν την αποστολή”.



ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου