23/10/22

K19: Ο Λεβαδειακός 2-1 την ΑΕΚ, ανατροπή με Ματζαλλάκου και Τσεμπερλίδη

Νέα μεγάλη νίκη της Κ19 του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μετά από εκείνη του Σαββάτου και της Κ17. Σήμερα (Κυριακή 23/10) η Κ19 του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ  με ανατροπή στις καθυστερήσεις στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου πανηγυρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.

 Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι στο 46′ βρέθηκαν πίσω στο σκορ όταν ο Κοντορουχάς έκανε το 0-1, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού έδειξαν πείσμα, προσήλωση στο πλάνο του προπονητή τους και μαχητικότητα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Πίστεψαν στη νίκη και τα κατάφεραν.

Το τέρμα της ισοφάρισης πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 90′ ο Ματζαλλάκου.

Ο ίδιος στις καθυστερήσεις του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 94΄ ξεκίνησε μια εκπληκτική κούρσα, πέρασε τρεις αντιπάλους του και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Τσμπερλίδη, εκείνος ψύχραιμα με ένα «συστημένο» σουτ πέτυχε την ανατροπή  και χάρισε τη νίκη στον Λεβαδειακό.

 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Φράγκας): Χατζησάββας, Τσιώλης (10′ Μπακαλέξης), Μπότσης, Γεωργίου, Χατζόπουλος, Παπαδημητρίου (75′ Τσακμάκης), Μπέκας, Τσεμπερλίδης, Τσακίρης (62′ Ζεκιράι), Ματζαλλάκου, Βαγιωνάς (75′ Ζαπουνίδης).

Αναπληρωματικοί: Περπερίδης, Γιάχο, Μουλαράς, Κηρολίβανος, Μορφακίδης. 

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου