25/10/22

Το «ευχαριστώ» της Αντιπεριφερειάρχη, Φ. Παπαθωμά, στην Ελληνική Αστυνομία και στην Αστυνομική Δ/νση της Βοιωτίας

Μετά την καθιερωμένη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Λιβαδειάς για την γιορτή του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας και  Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, την περασμένη εβδομάδα, η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας τίμησε την Ελληνική Αστυνομία με μια σεμνή τελετή στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου στη Λιβαδειά.


Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, θέλοντας να αποδώσει ένα δημόσιο «ευχαριστώ» στα πρόσωπα που ηγήθηκαν και ηγούνται της Αστυνομικής Δ/νσης Βοιωτίας και με τους οποίους συνεργάστηκε κατά την θητεία της σε κρίσιμες και δύσκολες περιόδος, τίμησε  συμβολικά τους  κ.κ. Ηλία Μπακούμη, Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Βοιωτίας, τον Νικόλαο Γεωργακόπουλο, Αντιστράτηγο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας., Νικόλαο Τρικαλίτη, Υποστράτηγο ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας  και Μιχάλη Τσάτση, Υποστράτηγο ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, Θηβών, Λεβαδείας  & Αυλίδος κ.κ. Γεώργιος,   ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Γιάννης Περγαντάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Βασίλης Σιαλμάς, ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας εκπρόσωποι των Αστυνομικών  και Στρατιωτικών  Αρχών, εκπρόσωποι του Σωματείου των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Βοιωτίας και του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας του Ν. Βοιωτίας και η Διευθύντρια της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού Βοιωτίας, κ. Γιώτα Χουλιάρα. 

«Καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά στην γιορτή της Ελληνικής Αστυνομίας τους ένστολους συνεργάτες μας, τις γυναίκες και τους άντρες με τους οποίους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες. Δεν ξεχνώ τις δύσκολες ώρες που κληθήκαμε να διαχειριστούμε φυσικές καταστροφές, πυρκαγιές, πλημμυρικά φαινόμενα, χωρίς ανθρώπινες απώλειες και διασφαλίζοντας τις περιουσίες των πολιτών. Δεν ξεχνώ τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, όπου ανταποκριθήκαμε από κοινού διασφαλίζοντας την Δημόσια Υγεία.

Ευχαριστώ τον Αστυνομικό Διευθυντή της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, κ. Ηλία Μπακούμη, τον Αντιστράτηγο ε.α., Νικόλαο Γεωργακόπουλο, τον Υποστράτηγο ε.α., κ. Νικόλαο Τρικαλίτη, τον Υποστράτηγο ε.α., κ.  Μιχάλη Τσάτση καθώς και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Βοιωτίας. Μα κυρίως ευχαριστώ τους μάχιμους αστυνομικούς που καθημερινά στην Βοιωτία επιτελούν με οργάνωση, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα το καθήκον τους . Χρόνια πολλά σε όλους» τόνισε στην ομιλία της, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.




ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου