4/10/22

Ειδική Παιδεία και Δράσεις

Οι νέοι και οι νέες του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «Ειδική Παιδεία» της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος στα πλαίσια του εκπαιδευτικού τους προγράμματος την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου και μετά από πρόσκληση του αγαπητού πατέρα Θεόδωρου Μίχα, πήγαν εκδρομή στον Άγιο Παντελεήμονα. 


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πατέρα Θεόδωρο για την ευκαιρία που μας έδωσε να περάσουμε μια δημιουργική μέρα στην εξοχή. 

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια του project«Γνωρίζοντας τα μοναστήρια της Βοιωτίας», το οποίο εκπονείται από πέρσι, επισκεφθήκαμε την Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης στο όρος Ελικών. Ο ηγούμενος της Μονής, πατέρας Θεοδόσιος καθώς και οι υπόλοιποι πατέρες μας υποδέχτηκαν, μας ξενάγησαν στη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης γαλακτοκομικών προϊόντων και μας πρόσφεραν πλούσια κεράσματα και δώρα. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε όλους από βάθος καρδιάς για τη ζεστή τους φιλοξενία.

Τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου η «Ειδική Παιδεία» πραγματοποίησε εκδρομή στην Άνδρο και επισκέφθηκε το ίδρυμα Κυδωνιέως, το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, ολοκληρώνοντας έτσι το project«Μουσειακή Αγωγή» το οποίο ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Επίσης, προσκυνήσαμε στην Ιερά Μονή της Παναχράντου και της Αγίας Μαρίνας, ενώ είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο Βοτανικό Κήπο της Άνδρου. Στο τριήμερο αυτό καταφέραμε να συνδυάσουμε τη διασκέδαση με τη βιωματική μάθηση.

Η «Ειδική Παιδεία» εύχεται σε όλους καλό και δημιουργικό φθινόπωρο. 

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου