16/10/22

Με νίκες προχώρησαν οι Κ17 και K19 του Λεβαδειακού

Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία η Κ17 του Λεβαδειακού, που προχώρησε με μια ακόμα νίκη το Σάββατο με 3-0 επί της Λαμίας.

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη στο στερεοελλαδίτικο ντέρμπι για την 4η αγωνιστική, του Γ’ ομίλου, της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, στον Αγ. Σπυρίδωνα η ομάδα του Λεβαδειακού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε ο Τσάρας στο 34′ με κεφαλιά, ενώ ο Βέρρης διπλασίασε τα τέρματα στο 57′ με πλασέ, από τη δεύτερη ασίστ του Θεοδώρου. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 65′ ο Θεοχάρης με πλασέ, μετά από ασίστ του Τζεμπελίκου. 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Γκουλής) : Πεγγούσης, Βέρρης (80′ Καντάς), Γιάννου, Τσάρας, Ζάντζας, Τσολάνας, Τζεμπελίκος (88′ Τάσιος), Θεοδώρου (86′ Τριάντης), Θεοχάρης (86′ Γαλανάκος), Ροζάνας (88′ Πούλος), Αγνανταίος

Στον πάγκο: Καραμπέτσος, Μπαρδώσας, Σιαμπάνης, Τόλιας.

 

Μεγάλο διπλό στον Βόλο η Κ19

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Κ19 του Λεβαδειακού, που επικράτησε με 2-1 στον Βόλο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και πανηγύρισε την πρώτη φετινή της στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League.

Αυτή τη φορά η καλή εμφάνιση της ομάδας μας συνδυάστηκε και από το νικηφόρο αποτέλεσμα, επικρατώντας με 2-1 στο Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη» του Βόλου.

Ο Ματζαλλάκου σημείωσε και τα δύο τέρματα του Λεβαδειακού, στο 34′ με πλασέ και στο 80′ με ατομική ενέργεια. Ενδιάμεσα είχαν ισοφαρίσει οι γηπεδούχοι με τον Στεργίου. 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Φράγκας): Μουλαρας, Τσιώλης (70′ Τσιακμακης), Μπότσης, Γεωργίου, Χατζόπουλος, Παπαδημητρίου (45′ Κηρολίβανος), Μπέκας, Τσεμπερλίδης, Τσακίρης, Βαγιωνάς (90′ Μπακαλέξης), Ματζαλλάκου (90′ Ζαπουνίδης).

Αναπληρωματικοί: Περπερίδης, Μυτάκης, Χατζησάββας, Γώγος, Μορφακίδης

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου