11/10/22

1-1 με τον ΠΑΟΚ. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μπορούσε και τη νίκη

Σπουδαία εμφάνιση από τον Λεβαδειακό, που ήρθε ισόπαλος 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς “Λάμπρος Κατσώνης” για την 7η αγωνιστική της Super League, ισοφαρίζοντας στο 93′ με τρομερό σουτ του Μπελμόντ, ενώ άγγιξε τη μεγάλη ανατροπή στην εκπνοή του αγώνα.


Τρίτος φετινός βαθμός για τον Λεβαδειακό σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, όπου οι παίκτες του Γιάσμινκο Βέλιτς ανταποκρίθηκαν άριστα και στο τέλος δικαιώθηκαν για την προσπάθειά τους, με την ισοπαλία μάλιστα να αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Λεβαδειακό, με τον Μουτίνιο να σουτάρει από αριστερά και τον Κοτάρσκι να μπλοκάρει. Ακόμη ένα σουτ από τον Δούμτσιο στο 6ο λεπτό, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 36′ υπήρξε μία ακόμη προσπάθεια από τον Τσάπρα, όπου και πάλι η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Το ημίχρονο έκλεισε με μία πολύ όμορφη απόκρουση από τον Μάρκοβιτς σε ψαλιδάκι του Γκορντεζιάνι (43′).

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή του στο 70′, με τον Μουτίνιο από τα δεξιά να πλασάρει πάνω από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, αλλά την μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-1 με γκολ του Νάρεϊ.

Στο 83′ ο Μουτίνιο εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Ο Λεβαδειακός συνέχισε να πιέζει και είχε μία κεφαλιά του Νίκα από κόρνερ στο 89′, χωρίς να βρει στόχο.

Η στιγμή της δικαίωσης για την ομάδα μας ήρθε στο 93′ με τον Μπελμόντ, που με ένα φανταστικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 96′ ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Μουτίνιο από τον Ζίβκοβιτς, αλλά έπειτα από παρέμβαση του VAR δόθηκε φάουλ εκτός περιοχής και αποβολή στον παίκτη του ΠΑΟΚ. Εξαιρετική εκτέλεση του Μουτίνιο, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει δύσκολα, ενώ στη συνέχεια ο Μπαχανάκ έχασε επίσης σπουδαία ευκαιρία για την ανατροπή.


Οι συνθέσεις του αγώνα:

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (95′ Τζημόπουλος), Μεχία, Μουτίνιο, Σκβάρκα (56′ Σκβάρκα), Τορό (69′ Μπελμόντ), Δούμτσιος (56′ Τσιριγώτης).


ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): 

Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης (61′ Βιεϊρίνια, 72′ Κωνσταντέλιας), Ντάντας (61′ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (84′ Σβαμπ), Γκορντεζιάνι (61′ Ολιβέιρα).

Πηγή https://www.levadiakosfc.gr/

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου