13/9/22

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Λεβαδέων ανακοίνωσε ο Δημήτρης Καραμάνης και η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών “Αλλάζουμε Σελίδα”

 

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης του Δήμου Λεβαδέων “Αλλάζουμε Σελίδα” Δημήτρης Καραμάνης έκανε γνωστή την εκ νέου συμμετοχή του συνδυασμού στις Δημοτικές εκλογές του 2023.


“Τρία χρόνια μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 αποτελεί πλέον κοινή διαπίστωση ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή, που σύντομα ολοκληρώνει την θητεία της, έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα. 

Χωρίς όραμα για την Λιβαδειά και γενικότερα για τον Δήμο και με εμφανή έλλειψη διαχειριστικής ικανότητας,  αδυνατεί παντελώς να ανταποκριθεί στις ανάγκες, τα προβλήματα και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας”, τονίζει ο κ. Καραμάνης.

Και προσθέτει: “Από το επίπεδο της καθημερινότητας μέχρι και αυτό της επίτευξης μεγάλων στόχων για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας και τον Καλλικρατικό Δήμο, η έλλειψη διεκδίκησης και η ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής του κ. Ταγκαλέγκα είναι παραπάνω από εμφανής.

Την ίδια στιγμή που μικρότεροι Δήμοι του Νομού προχωρούν, εκσυγχρονίζονται, διεκδικούν και πετυχαίνουν, ο Δήμος Λεβαδέων έχει περιπέσει σε ένα θλιβερό τέλμα”.

Ακολούθως σημειώνει: “Μπροστά σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί και τους κινδύνους που κατά συνέπεια εγκυμονούν για τον Δήμο Λεβαδέων, τα μέλη του Συνδυασμού «Αλλάζουμε Σελίδα», της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών του Δήμου μας, αποφάσισαν ομόφωνα την εκ νέου συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές τον Οκτώβρη του 2023.

 Η απόφαση λήφθηκε δεδομένης και της προτροπής πολλών συμπολιτών μας, οι οποίοι θεωρούν αναγκαία και καθοριστική όσο ποτέ άλλοτε την παρουσία ενός ανεξάρτητου συνδυασμού,  ενός πολυσυλλεκτικού και δυναμικού πόλου, μιας νέας Δημοτικής Αρχής η οποία θα διεκδικήσει με δυναμισμό, ήθος και συνέπεια την επίλυση διαχρονικών προβλημάτων και με συγκεκριμένο πρόγραμμα και σχεδιασμό, συνεργατικά και ενωτικά θα φτάσει στην υλοποίηση στόχων και οραμάτων προς όφελος των πολιτών, της πόλης και των κοινοτήτων μας”.

Και καταλήγει: “ Ως επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε Σελίδα» είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω επίσημα την συμμετοχή μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές.  Έχοντας μαζί μου το σύνολο των παλαιών στελεχών και μια πλειάδα νέων στελεχών, άξιων, με εμπειρία, γνώσεις και όρεξη για προσφορά, που αντιπροσωπεύουν το ευρύτερο φάσμα της τοπικής μας κοινωνίας, μπορώ να εγγυηθώ ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο και τους συμπολίτες μας.

 Στο πλαίσιο αυτό ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας, καλεί σε συστράτευση όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου και όλους όσοι θέλουν να συμβάλουν σε μια πορεία ανάπτυξης με επίκεντρο τον άνθρωπο, να έρθουν μαζί μας.

 Αγαπάμε την Λιβαδειά, αγαπάμε τον Δήμο μας, Αλλάζουμε Σελίδα!”.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου