14/9/22

Λειτουργία τριών νέων Βρεφικών Τμημάτων στο Δήμο Λεβαδέων

Σχετικά με τη χορήγηση υπεράριθμων vouchers και τη δυναμικότητα των δομών του Δήμου Λεβαδέων, ανακοινώθηκε ότι θα εξυπηρετηθούν όλα τα νήπια καθώς και ο αριθμός των βρεφών που είναι σύμφωνος με την υπάρχουσα δυναμικότητα.


“Ωστόσο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συνολικά όλα τα βρέφη,ήδη ξεκινήσαμε τη διαδικασία ίδρυσης και λειτουργίας τριών νέων βρεφικών τμημάτων.Τα τρία αυτά νέα τμήματα θα λειτουργήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους υπεύθυνους των Δομών”, αναφέρει ο Δήμος Λεβαδέων.

Ο Δήμαρχος  Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, δήλωσε ότι πάγια πολιτική του Δήμου είναι η προστασία και η εξυπηρέτηση όλων των δημοτών. 

“Όπως και τα προηγούμενα έτη της θητείας μας δεν επιτρέψαμε να μείνουν παιδιά εκτός των δομών, έτσι και φέτος διερευνήσαμε την προοπτική αυτή και προχωράμε στην ίδρυση και λειτουργία νέων τμημάτων. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για τη συνεργασία μας και την άμεση ανταπόκρισή τους για την εξεύρεση της λύσης”, σημείωσε.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου