10/9/22

Με τη νέα Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φ. Παπαθωμά

Με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά συναντήθηκε η νέα Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, Παναγιώτα Σιδερά – Χουλιάρα.


Η κα Παπαθωμά καλωσόρισε και επίσημα την κα Χουλιάρα - η οποία μέχρι πρότινος ήταν Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας - για την ανάληψη καθηκόντων και της ευχήθηκε καλή δύναμη κι επιτυχία στο έργο της. 

Κατά τη συνάντηση, τονίστηκε η σημασία συνεργασίας και διαρκούς επικοινωνίας μεταξύ της Π.Ε. Βοιωτίας και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με σκοπό τη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών των μαθητών και μαθητριών καθώς και την ανταπόκριση στις αυξημένες απαιτήσεις αυτής της περιόδου, όπως είναι το διευρυμένο ωράριο στα σχολεία και το ενεργειακό ζήτημα, κ.α. 

«Καλωσορίζω και επίσημα τη νέα Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας στην Π.Ε. Βοιωτίας. Η εμπειρία της, η αποτελεσματικότητα της και η αμοιβαία διάθεση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, αποτελούν τις πλέον ιδανικές προϋποθέσεις για την εξασφάλιση μιας ομαλής σχολικής χρονιάς. 

Στην ΠΕ Βοιωτίας λειτουργούν 136 εκπαιδευτικές δομές Α΄θμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία και δημοτικά) στα οποία φοιτούν 8000 περίπου μαθητές.

 Η ΠΕ Βοιωτίας θα μεταφέρει με λεωφορεία και ταξί περίπου 3000 μαθητές Α΄βαθμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Τα σχολεία μας, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές μας.

 Η συνεργασία μας με τις δύο Δ/νσεις Α΄θμιας και Β΄θμιας εκπαίδευσης είναι άριστη και θα συνεχίσει στα πλαίσια μιας εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος των μαθητών του νομού μας  », δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά. 


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου