23/8/22

ΘΗΒΑ: «Πινδάρεια» 2022

Στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή είναι αφιερωμένα τα φετινά, 43α «Πινδάρεια» που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων.

Το πρόγραμμα, εκτός από εκδηλώσεις αφιερωμένες στις αλησμόνητες πατρίδες περιλαμβάνει και συναυλίες από καταξιωμένους καλλιτέχνες, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, αρχαία τραγωδία αλλά και παιδικό θέατρο. Η «αυλαία» των «Πινδαρείων» ανοίγει την Τετάρτη, 24 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 19 Σεπτεμβρίου.

«Για μία ακόμη χρονιά σας προσκαλώ στις εκδηλώσεις των φετινών «Πινδαρείων», τα οποία είναι αφιερωμένα στην επέτειο 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.Μια επέτειος μνήμης και τιμής, μια σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένη στις αλησμόνητες πατρίδες, ένα νοερό ταξίδι στη Γη της Ιωνίας.

Τα «Πινδάρεια» είναι μια ξεχωριστή γιορτή για τον Δήμο Θηβαίων. Είναι παράδοση ετών, είναι πολιτιστική έκφραση μιας πόλης με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, είναι τρόπος έκφρασης των συλλόγων του τόπου μας. 

Τα «Πινδάρεια» είναι αφιερωμένα σε σας, τους δημότες. 

Σας εύχομαι όμορφες βραδιές καλοκαιριού, όμορφες βραδιές πολιτισμού!», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

«Αυτήν τη χρονιά μπορέσαμε, με βάση τις υγειονομικές συνθήκες, να προετοιμάσουμε και να σας παρουσιάσουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο αποτελείται τόσο από παραστάσεις καλλιτεχνών εθνικής εμβέλειας, όσο και από εκδηλώσεις με τη συμμετοχή τοπικών συλλόγων και συγκροτημάτων», επισήμανε ο πρόεδρος του ΔΟΘ, κ. Σταμάτης Καλαμιώτης.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου