20/7/22

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

 

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων κ. Γεωργίου Π. Ντασιώτη και της αναδόχου εταιρείας «ΕΡΓΟΔΟΜΙΚΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΒΕΤΕ» με αντικείμενο την κατασκευή των εξωτερικών διακλαδώσεων (συνδέσεις κατοικιών) στο αποχετευτικό δίκτυο Αλιάρτου.


Το έργο, προϋπολογισμού μελέτης: 1.590.000,00€ (χωρίς ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από το  ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΠ «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  2014-2020» και αφορά την ολοκλήρωση και λειτουργικότητα του συστήματος αποχέτευσης στην Αλίαρτο.

Ο Δήμαρχος  Γιώργος Ντασιώτης με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: “Υπογράψαμε σήμερα την σύμβαση των εξωτερικών διακλαδώσεων του αποχετευτικού δικτύου Αλιάρτου, με την κατασκευή των οποίων μπαίνουμε σε φάση λειτουργικότητας του δικτύου. Το έργο εντάχθηκε, κατόπιν σχετικής μελέτης που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και εξασφαλίστηκε η δημόσια χρηματοδότηση, που απαλλάσσει τους Δημότες μας από αντίστοιχο δικό τους κόστος. Παράλληλα έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για την εκπόνηση μελέτης αναβάθμισης της εγκατάστασης του Βιολογικού καθαρισμού και της κατασκευής δικτύου σε περιοχές, της Αλιάρτου, που δεν υπάρχει (Μάζι, Μαλάκι, κτλ)”.

Και συμπλήρωσε: “Ταυτόχρονα, υπενθυμίζω, πως έχουμε ήδη εξασφαλίσει την αντίστοιχη  ένταξη των ιδιωτικών συνδέσεων, που αφορούν τις ιδιωτικές συνδέσεις, στο αντίστοιχο δίκτυο αποχέτευσης στη Δ.Ε.Θεσπιών και βρισκόμαστε σε διαγωνιστική διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου. Πρόκειται για δύσκολα και ιδιαίτερα πολύπλοκα έργα, τα οποία όμως βελτιώνουν στο μέγιστο βαθμό την ποιότητα της ζωής όλων μας.”.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου