21/6/22

Σ. Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας: Ο Σύλλογος είναι ένας

Δεν αναγνωρίζει τον νέο Σύλλογο εργαζομένων στον Δήμο Λεβαδέων ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Βοιωτίας.

«Τα σενάρια και οι  διαρροές που διακινούνταν από διάφορους κύκλους , σχετικά με την προσπάθεια δημιουργίας «νέου» δήθεν συλλόγου εργαζομένων, τα επιβεβαίωσε επίσημα ο… .δήμαρχος Λεβαδέων!!

Σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του δήμου Λεβαδέων, πληροφορηθήκαμε ότι «…ο δήμαρχος κ. Ταγκαλέγκας  συναντήθηκε στο γραφείο του με εκπροσώπους του νέου Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Λεβαδέων…», σημειώνουν εκ μέρους του Σ.Ε. ΟΤΑ Βοιωτίας ο Πρόεδρος Νίκος Μπούρας και η Γραμματέας Καλλιόπη Τσώνη και προσθέτουν: «Διερωτόμαστε με ποια νομιμοποίηση ο δήμαρχος τους δέχτηκε και τους… παρουσίασε στο «κοινό»; Και δεν εννοούμε αν υπάρχει ίδρυση κάποιου συλλόγου κτλ με απόφαση πρωτοδικείου ( αυτό μπορούν να το κάνει οποιοσδήποτε καταθέσει 21 υπογραφές κτλ ), αλλά πως τους… αναγόρευσε - αναγνώρισε σα σύλλογο εργαζομένων, όταν δεν έχει αναγνωριστεί από την ομοσπονδία ( ΠΟΕ – ΟΤΑ, είναι εύκολο να το διαπιστώσει κανείς από το μητρώο μελών της ομοσπονδίας), ως τέτοιος; Με ποια δικαιοδοσία; Με ποια στόχευση;»

Ακολούθως σημειώνουν: «Σε μία περίοδο που τα προβλήματα των εργαζομένων επιτείνονται εξαιτίας διαχρονικών αντεργατικών κυβερνητικών επιλογών και που η ανάγκη για ενότητα και κοινούς αγώνες είναι πιο επιτακτική από ποτέ, κάποιοι επιχειρούν να διχάσουν τους εργαζόμενους και να στήσουν διασπαστικούς μηχανισμούς, που είναι σίγουρο ότι μόνο τους εργαζόμενους και τους σκοπούς τους δεν εξυπηρετούν».

Καταλήγοντας υπογραμμίζουν: «Ο μοναδικός σύλλογος στην περιοχή μας , με έδρα τη Λιβαδειά , που είναι νομιμοποιημένος και αναγνωρισμένος από την ΠΟΕ – ΟΤΑ , είναι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ».

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου