2/6/22

Ράμπες πρόσβασης ΑμεΑ σε Αλυκή, Σαράντι και Αγ. Βασίλειο

Ειδικά μέσα πρόσβασης στη θάλασσα (ράμπες ΑμεΑ), που προσφέρουν τη δυνατότητα σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα να απολαύσουν τις χαρές της θάλασσας, τοποθετήθηκαν σε τρεις παραλίες του Δήμου Θηβαίων. 


Ειδικότερα, ο Δήμος τοποθέτησε ράμπες πρόσβασης ΑμεΑ στις παραλίες Σαράντι και Αλυκή της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης του Δήμου Θηβαίων, καθώς και στην παραλία Αγίου Βασιλείου της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών. Οι εργασίες εγκατάστασης και των τριών συστημάτων τύπου seatrack έχουν ολοκληρωθεί και οι ράμπες είναι έτοιμες προς χρήση.

«Για μία ακόμη χρονιά και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των συμπολιτών μας, αλλά και των επισκεπτών, φροντίσαμε για την έγκαιρη τοποθέτηση των ειδικών βοηθητικών μηχανισμών, προσφέροντας ασφαλή, αυτόνομη και αξιοπρεπή πρόσβαση στις τρεις παραλίες του Δήμου μας. Με τις ράμπες εξασφαλίζουμε σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα ισότιμη πρόσβαση στη θάλασσα, απολαμβάνοντας τα οφέλη που προσφέρει το κολύμπι και που υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήταν δύσκολο να απολαύσουν», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου.

Οι ράμπες θα απομακρυνθούν κατά τη λήξη της κολυμβητικής περιόδου προκειμένου να συντηρηθούν, ενώ τον ερχόμενο Μάιο θα γίνει εκ νέου η τοποθέτησή τους.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου