19/6/22

Με αξιοθαύμαστο τρόπο ολοκληρώθηκε η προσπάθεια των Ελληνίδων αθλητριών της αεροβικής γυμναστικής με την συμμετοχή της Μ. Μπάρλου του ΑΚΟΛ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Με τον πιο αξιοθαύμαστο τρόπο ολοκληρώθηκε η προσπάθεια των Ελληνίδων αθλητριών της αεροβικής γυμναστικής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας.


Συγκεκριμένα την 6η θέση κατέλαβαν η πεντάδα νεανίδων, όπου μέλος της είναι και η αθλήτρια του ΑΚΟΛ Μάγδα Μπάρλου, αγωνιζόμενη με τις αθλήτριες Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντίδη, Καλυβέζα Δέσποινα, Αριάδνη Γραμμένου, Μαρία Κρυσταλλία Κολιαδήμα.

Επίσης το τρίο νεανίδων κατετάγη όγδοο, όπου η αθλήτρια του ΑΚΟΛ, Μάγδα Μπάρλου,συμμετείχε μαζί με τις Φαίδρα Διαμαντή και Αριάδνη Γραμμένου.

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι το τρίο νεανίδων είχε ταξιδέψει λίγες μέρες πριν το παγκόσμιο,στην Μερσίνη της Τουρκίας για τους Μεσογειακούς αγώνες όπου κατέκτησαν την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο (με 18.550),ολοκληρώνοντας έτσι την Ελληνική επιτυχία!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΑΚΟΛ ο Πρόεδρος Χρήστος Πολατσίδης και η Γραμματέας Φανή Παναγιώτου συγχαίρουν “θερμά την αθλήτρια και εύχονται πάντα επιτυχίες στην διαδρομή της” και παράλληλα ευχαριστούν “τον τεχνικό σύμβουλο του τμήματος Αεροβικής Γυμναστικής Δημήτρη Πολύζο,όπως και την προπονήτρια του Συλλόγου Λουκία Τσάπρα για την αμέριστη συνεισφορά τους”.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου