10/5/22

Την Προστάτιδά του Αγία Ειρήνη γιόρτασε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Βοιωτίας

Την Πέμπτη 5 Μαΐου  2022, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Βοιωτίας με ιδιαίτερη λαμπρότητα, γιόρτασε την Προστάτιδα του Συνδέσμου “Αγία Ειρήνη” στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου - Λιβαδειάς. 


“Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο π. Νικόλαος Σιγάλας προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου – Λιβαδειάς, ενώ στην Δοξολογία μετά αρτοκλασίας υπέρ υγείας των μελών και της Επιμνημόσυνης Δέησης υπέρ αναπαύσεως των ψυχών αυτών που έχουν φύγει από τη Ζωή, Χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών-Λεβαδείας & Αυλίδος κ. κ. Γεώργιος, ο οποίος στο τέλος ανέπτυξε τον Βίο της Αγίας και απηύθυνε παραινέσεις στους παρισταμένους”,  σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωση εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου ο  Πρόεδρος Δημήτριος Τσιαπραλής και ο Γενικός Γραμματέας  Στέφανος Ρεντίφης.  

Και προσθέτουν: “Παρέστησαν ο Δ/ντής Δ. Α. Βοιωτίας Α/Δ κ. Μπακούμης Ηλίας, ο Δ/τής  Τροχαίας Λιβαδειάς Α / Β΄ κ. Μαλέρδος Νίκος, εκπρόσωποι, της Βουλευτού Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώτας Πούλου ο Δ/ντής του πολιτικού της γραφείου κ. Δημητρίου, του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Ταγκαλέγκα, ο Γ. Γ. του Δήμου κ. Ζιώγας Γεώργιος, ο Υποστράτηγος ΕΛ. ΑΣ. ε.ο.θ  κ. Τσάτσης Μιχάλης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και μέλη μας κ. Σιαλμάς Βασίλης & Δρένιος Σωτήρης, ο άμισθος νομικός σύμβουλος & επίτιμο μέλος μας κ. Λύγγος Νικόλαος, το Δ. Σ., αρκετοί συγγενείς αυτών που έχουν αποβιώσει και πολλά μέλη του Συνδέσμου”. 

Επίσης το Δ. Σ. εξέφρασε τις ολόθερμες ευχαριστίες του: “Στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας για την αποδοχή της πρόσκλησής μας να παραστεί και να μας ευλογήσει. Στο μέλος μας κ. Καρατσιβούδη Καλλιόπη, η οποία στη μνήμη του αειμνήστου  συζύγου της συναδέλφου Πέτρου, παρασκεύασε και προσέφερε σε όλους σπανακοτυρόπιτες στην μικρή δεξίωση. Στον κ. Τζιτζώκο Άρη για την αφιλοκερδή φωτογραφική και βιντεοσκοπική κάλυψη. Σ΄  όλους αυτούς που παρευρέθηκαν” και ευχήθηκε  “σε όλους  χρόνια πολλά  και η Αγία Ειρήνη να μας προστατεύει όλους”.

Κατά την εκδήλωση τηρήθηκαν  όλα τα απαιτούμενα μέτρα κατά του COVID – 19. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην καφετέρια “ΚΟΥΡΟΣ” ακολούθησε μικρή δεξίωση  

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου