5/4/22

Ελισσαίος Βαγενάς στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λιβαδειά: Οι λαοί πρέπει να γράψουν Ιστορία με την πάλη τους ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

 

"Εκείνοι που πρέπει να μιλήσουν δεν είναι διάφοροι Ζελένσκι, αλλά οι εργαζόμενοι, οι λαοί! Εμείς αυτούς θέλουμε να ακούσουμε! Αυτοί πρέπει να γράψουν Ιστορία με την πάλη τους ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!", τόνισε ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Κόμματος σε συγκέντρωση της ΤΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, που προλόγισε η Λιάνα Καραβασίλη, γραμματέας της ΤΕ την Παρασκευή 1η Απρίλη.

«Η σημερινή εκδήλωση στη Λιβαδειά, όπως και η μεγαλειώδης συγκέντρωση, που πραγματοποιείται τούτη την ώρα έξω από την ελληνική βουλή, στην πλατεία Συντάγματος, με ομιλητή το ΓΓ του Κόμματός μας, σ. Δ. Κουτσούμπα, καθώς και οι δεκάδες άλλες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, που έχουν προηγηθεί από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη, διατρανώνουν το αντιπολεμικό και αντιιμπεριαλιστικό σθένος του λαού μας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και την εμπλοκή της Ελλάδας”, σημείωσε μεταξύ άλλων. 

Και συμπλήρωσε: Σ’ αυτές τις συνθήκες το ΚΚΕ απευθύνει το κάλεσμά του για δράση, μέσα στο εργατικό, λαϊκό κίνημα, στο αντιπολεμικό κίνημα. Αναδεικνύει την ανάγκη της συμπόρευσης με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, γιατί μόνον έτσι θα πολλαπλασιαστεί η αντίσταση στο «τσεκούρι» της αντιλαϊκής πολιτικής, μόνον έτσι θα προετοιμαστεί το «έδαφος» για τη λαϊκή αντεπίθεση.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου