6/4/22

Η Π.Ε. Βοιωτίας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης,  στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) συνεχίζει τη δράση της, παραμένοντας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά  ομάδες που πλήττονται. 


Ποσότητες  ξηρών προϊόντων , νωπών  (κρέατα, τυροκομικά ) οπωρολαχανικών  θα παραδοθούν στα καθορισμένα σημεία διανομής των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης (Δήμος Λεβαδέων, Δήμος Θηβαίων, Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων, Δήμος Τανάγρας, Δήμος Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας, Δήμος Ορχομενού)  για να διανεμηθούν στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/ΚΕΑ, με τη συμβολή  των υπευθύνων  διανομής  των εταίρων , λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοιό,  τόσο για το προσωπικό, όσο και για τους ωφελούμενους.  

Η διανομή ξεκίνησε χθες Δευτέρα και θα ολοκηρωθεί αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου 

«Η Π.Ε. Βοιωτίας συνεχίζει την δράση της παραμένοντας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες που πλήττονται. Ενόψει και των ημερών του Πάσχα στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Υλοποιούμε με όλα τα μέσα το καθήκον μας απέναντι στις ευπαθείς ομάδες και ευχόμαστε Καλή Ανάσταση», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.  

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου