29/4/22

Όσους συνέβαλαν στη συγκέντρωση τροφίμων, και ειδών προσωπικής υγιεινής για τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες, ευχαρίστησε το Τμήμα Λιβαδειάς του Ε.Ε.Σ.


 Το Τμήμα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στη συγκέντρωση τροφίμων, και ειδών προσωπικής υγιεινής τα οποία προσφέρθηκαν σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες κατά την διάρκεια των εορτών του Πάσχα.


“Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τόσο κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά για τη θερμή ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας όσο και την εταιρεία Μυτιληναίος α.ε, την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. και τον Πρόεδρο κ. Αντώνιο Αυγερινό, την εταιρεία «Κατσαλίγκος Ο.Ε.», τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς  του 1ου, 6ου και 8ου δημοτικού σχολείου Λιβαδειάς, τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Σχηματαρίου και το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Re-Innovation”, σημείωσαν εκ μέρους του Δ.Σ. η Πρόεδρος Αγγελική Μπίνιου και η Γραμματέας Μαρία Φούφουλα

Και πρόσθεσαν: “Χάρη στην ευαισθησία σας και την ανθρωπιά σας καταφέραμε για ακόμη μια φορά να γεμίσουμε το γιορτινό τραπέζι των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Η αλληλεγγύη σας στις δύσκολες εποχές που ζούμε μας δίνει ελπίδα για το μέλλον.

Ευχόμαστε να είστε πάντοτε αρωγοί στο φιλανθρωπικό και εθελοντικό μας έργο”.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου