8/3/22

Λιβαδειά: Το πρώτο ψηφιακό mall για αγορές μ' ένα κλικ

Tο πρώτο ψηφιακό mall για αγορές... μ' ένα κλικ δημιούργησε ο εμπορικός σύλλογος της Λιβαδειάς, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό και πρωτοποριακό, αφού για πρώτη φορά ο “πελάτης” μπορεί να περιηγηθεί μέσα στο κατάστημα της επιλογής του, χωρίς τη φυσική του παρουσία.


Ο σύλλογος, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τα μέλη του την εποχή της πανδημίας, κατάφερε να επενδύσει στο μέλλον και, μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας, να δημιουργήσει την πιο σύγχρονη αγορά, στην οποία οι χρήστες του Διαδικτύου, μαζί με τα ψώνια τους, πραγματοποιούν και μια βόλτα στην πόλη.

Η διαδικασία είναι απλή: Αρκεί κάποιος να επισκεφτεί το site του εμπορικού συλλόγου Λιβαδειάς (www.es-livadia.gr) και τη σελίδα του στο Instagram, όπως αναφέρει στο protothema.gr ο δημιουργός του ψηφιακού mall, Βασίλης Λινάρδος, ο οποίος, ως CEO της VIRTUAL REALITY BUSINESS, έχει αναλάβει όλο το digital κομμάτι και τη διαδικτυακή προώθηση: "Σαν project δεν πήρε καιρό για να το ετοιμάσουμε, αν και ήταν απαιτητικό. Αυτό που ήθελα, ήταν όλες οι λήψεις να γίνουν βράδυ, γιατί φαίνεται πιο εντυπωσιακό με τα φώτα στους δρόμους και στα μαγαζιά. Για τον λόγο αυτό έπρεπε να επιλέξουμε μια συγκεκριμένη ώρα, ώστε να μην έχει κίνηση στους δρόμους και κόσμο. Έτσι, ο χρόνος ήταν περιορισμένος, γιατί είχα στη διάθεσή μου μόνο μία ώρα κάθε φορά”.

Όπως εξηγεί ο δημιουργός του ψηφιακού mall, το τελικό αποτέλεσμα είναι 100% αληθινό, αφού είναι λες και βρίσκεσαι στους εμπορικούς δρόμους της πόλης: "Έχουμε καλύψει όλους τους εμπορικούς δρόμους και πεζόδρομους της πόλης, αλλά και πολλά μαγαζιά τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Είναι η πρώτη φορά που δημιουργείτε ένα ψηφιακό Mall με τέτοια εικόνα. Όποιος μπαίνει καταλαβαίνει ότι έχει γίνει μια μεγάλη δουλειά, καθώς από την είσοδο κιόλας στα καταστήματα έχουμε καλύψει τα πάντα από τις βιτρίνες μέχρι όλα τα είδη ξεχωριστά, τα πάντα. Το ίδιο θα κάνουμε και για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν. Με τον τρόπο αυτό όλοι μπορούν να πραγματοποιούν αγορές χωρίς τη φυσική τους παρουσία στο κατάστημα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους”.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου