1/3/22

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Φ. Παπαθωμά με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Π.Υ. Στερεάς- Θεσσαλίας

Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά υποδέχθηκε στο γραφείο της στο Διοικητήριο της Λιβαδειάς τον Συντονιστή Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας Στερεάς & Θεσσαλίας , Υποστράτηγο Δημήτριο Καρασαββίδη. 


Στην συνάντηση παρευρέθη και ο Διοικητής του Νομού Βοιωτίας ,Πύραρχος Σίμος Αποστόλου καθώς και ο προϊστάμενος  της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Βοιωτίας Μάριος Κακοσαίος.

Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Καρασαββίδη  για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Π.Ε. Βοιωτίας σε όλες τις περιπτώσεις δύσκολων καταστάσεων αλλά και για τον άριστο συντονισμό όλων των δυνάμεων που εμπλέκονται στην Πολιτική Προστασία. Αναφέρθηκε εκτενέστερα στα μέτρα πρόληψης που άπτονται της προστασίας του Νομού απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Μετά την συνάντηση η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά δήλωσε: «Συνεχίζουμε να δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην πρόληψη για την προστασία των πολιτών μας από ακραία καιρικά φαινόμενα (χιονοπτώσεις, πλημμύρες, φωτιές). Δουλεύουμε συνθετικά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, κινούμενοι προς την κατεύθυνση του να είμαστε απόλυτα έτοιμοι σε κάθε περίπτωση. Είμαστε εδώ, όλοι στις θέσεις μας, συντονισμένοι για να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει».  


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου