22/3/22

Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία απο το Π.Τ. Λιβαδειάς του ΕΕΣ

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς στην επιτέλεση του έργου του ως επικουρικό σώμα των δημοσίων αρχών σε ανθρωπιστικά θέματα και ενόψει της έκτακτης κατάστασης, έκανε έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθεί ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες της Ουκρανίας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πραγματικά καθολική και συγκινητική. 


«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διεύθυνση και τους εργαζομένους του super market “ΚΡΗΤΙΚΟΣ» Άσπρων Σπιτιών, τους  εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Διστόμου, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου, δημοτικού σχολείου Άσπρων Σπιτιών και Αντίκυρας, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Αντίκυρας, την «ΕΣΤΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Μήτρος Μπινιάρης» , το φιλόπτωχο ταμείο της Αγ. Τριάδος Βαγίων και όλους τους συμπολίτες μας για την στήριξη και τη εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κεντρική Διοίκηση και τον Πρόεδρο μας Dr. Αντώνιο Αυγερινό που φρόντισαν για την μεταφορά της μεγάλης ανθρωπιστικής βοήθειας από το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς στις κεντρικές αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού», σημειώνουν εκ μέρους του Δ.Σ. του Π.Τ. ΕΕΣ η Πρόεδρος Αγγελική Μπίνιου και η Γραμματέας Μαρία Φούφουλα.

Και συμπλήρωσαν: «Βρισκόμαστε  στο πλευρό των συνανθρώπων μας αντιμετωπίζοντας τα περιστατικά με υπευθυνότητα. Οι εθελοντές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι να επέμβουν  καίρια και αποτελεσματικά όπου χρειαστεί. To  Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς συνεχίζει να προσφέρει ανιδιοτελώς όπου υπάρχει ανάγκη, σε όποια δράση χρειάζεται, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου