22/3/22

Aδάμ και Φίλων: Πρωταθλητές Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ Κ17 και συμπαίκτες στην Εθνική παίδων

Δύο ποδοσφαιριστές από τη Στερεά Ελλάδα στέφθηκαν πρωταθλητές με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Super League κάτω των 17 ετών. Ο Αλέξανδρος Αδάμ από τη Λαμία και ο Ταξιάρχης Φίλων από τη Λιβαδειά πανηγύρισαν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Στον τελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στο Βόλο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Άρη με 2-0 στην παράταση.


Αδάμ και Φίλων κλήθηκαν και στην Εθνική Παίδων από τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη για τους αγώνες του 1ου ομίλου της φάσης Elite, στους οποίους θα κριθεί η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Ελλάδα από τις 24 έως τις 30 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία.

Ο Αλέξανδρος Αδάμ πήγε στον ΠΑΟΚ το 2018 από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας και πρόκειται για έναν επιθετικό, που αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά. Είναι ψηλός, ταχύτατος, ποιοτικός με πολλά περιθώρια εξέλιξης. O Ταξιάρχης Φίλων πήγε στον ΠΑΟΚ από την Αθλητική Πολιτεία Λιβαδειάς το 2019. Είναι ένας δυνατός κεντρικός αμυντικός, ιδιαίτερα αποτελεσματικός στις τοποθετήσεις του και ιδιαίτερα συνεπής στον τρόπο που δουλεύει για να βελτιωθεί. Και οι δύο ζουν στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Πηγή: https://starsports.gr/

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου