22/2/22

Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Σύσκεψη για τον τουρισμό

Με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Τουρισμού και Πολιτισμού  Ηλία Μπουρμά, πραγματοποίησε σύσκεψη εργασίας η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά. 


Η τουριστική προβολή της Βοιωτίας δρομολογήθηκε με συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες σε συνέχεια της ήδη υπάρχουσας έως τώρα προβολής. Χάραξη μονοπατιών, έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, έμφαση στον αθλητικό τουρισμό, καθώς και διαφημιστική προβολή από tour operators και δημοσιογράφους, είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας.

«Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε έχοντας κατακτηθεί από τον Περιφερειάρχη μας, Φάνη Σπανό το διεθνές και επίσημο σήμα “Heart of Greece”-Η Καρδιά της Ελλάδας. Συνεχίζουμε να προβάλουμε την Βοιωτία με όλους τους τρόπους. Η χάραξη και η σηματοδότηση των μονοπατιών της Βοιωτίας, η δημιουργία έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού προβολής της, η παρουσίαση των τόπων μας (αρχαιολογικών, πολιτιστικών, θρησκευτικών καθώς και όλα τα ήδη εναλλακτικού τουρισμού, εποχιακός τουρισμός, νεανικός τουρισμός, τουρισμός 3ης ηλικίας) αποτελούν τις άμεσες προτεραιότητες μας”, τόνισε μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά.

Και συμπλήρωσε: “Για μας ο τουρισμός υπό την ευρεία έννοια, είναι πολλά περισσότερα! Παρουσιάζουμε λοιπόν την Βοιωτία, δουλεύοντας με γρήγορους ρυθμούς, ανοίγοντας τους τόπους μας σε όλα τα επίπεδα» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης”.   

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου