15/2/22

Δ. Καραμάνης: Πρώτη φορά δημοτική αρχή για την δική της κακοδιαχείρηση κατηγορεί την αντιπολίτευση

Για “ασύστολα ψεύδη” κατηγορεί τον Δήμαρχο Λεβαδέων, ο επικεφαλής της παράταξης “Αλλάζουμε Σελίδα” Δημήτρης Καραμάνης μετά την αποχώρησή του από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της οποίας ο Γιάννης Ταγκαλέγκας τον κατηγόρησε για λαϊκισμό με αφορμή την κριτική του προς την δημοτική αρχή για την διαχείριση της κακοκαιρίας.  

“Για πρώτη φορά Δήμαρχος κατηγορεί την Αντιπολίτευση ως υπεύθυνη για την κακοδιαχείριση που έκανε η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο ίδιος” σημειώνει  η παράταξη “Αλλάζουμε Σελίδα”.

Και προσθέτει: “Αποποιούμενος οποιαδήποτε ευθύνη για την προφανέστατη ανεπάρκεια του και την πλήρη αποτυχία του στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, την οποία πολλοί συμπολίτες μας βίωσαν με οδυνηρό τρόπο, παρουσιάζοντας μια εικονική πραγματικότητα ότι όλα πήγαν καλά, ο κύριος Ταγκαλέγκας, ψευδόμενος ασύστολα, υποστήριξε ότι ο συνδυασμός μας δεν βοήθησε την Δημοτική Αρχή, επειδή τάχα δεν επικοινωνήσαμε μαζί του προς ενημέρωση αναφερθέντων προβλημάτων. Την ίδια στιγμή δεκάδες τηλέφωνα είχαν γίνει από μέλη του συνδυασμού μας και από εμένα προσωπικά σε Αντιδημάρχους και Υπηρεσιακούς Παράγοντες για αναφορά τέτοιων προβλημάτων”.

Ακολούθως επισημαίνετιαι οτι η κριτική που άσκησαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στόχο είχε την καλύτερη αντιμετώπιση μιας μελλοντικής παρόμοιας κατάστασης.

“Πραγματικά δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να περιμένει αυτή η πόλη από ένα Δήμαρχο που σπεύδει να αποποιηθεί και να μεταθέσει τις ευθύνες του, που επιτίθεται, ειρωνεύεται και υβρίζει όποιον του ασκεί κριτική, που δεν γνωρίζει τι σημαίνει αυτοκιριτική”, επισημαίνει και καταλήγει: “Άραγε και την επόμενη κακοκαιρία με την ίδια “επιτυχία” σκοπεύει να αντιμετωπίσει; Και τι θα γινόταν αν η κακοκαιρία είχε χτυπήσει με ανάλογο τρόπο και το Δήμο Αράχωβας – Αντίκυρας-Διστόμου; Οι πολίτες ας κρίνουν...”

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου