18/1/22

Εξιχνιάσθηκαν απο το Τ.Α. Λιβαδειάς 8 κλοπές από σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, μετά από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα, εξιχνιάσθηκαν συνολικά οκτώ κλοπές από οικίες, σε περιοχές της Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν έξι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.


Ειδικότερα οι συγκεκριμένοι, το χρονικό διάστημα από 2 Απριλίου 2017 έως και 4 Ιανουαρίου 2018, ενέχονται στη διάπραξη 8 κλοπών από σπίτια, σε ευρύτερες περιοχές της Λιβαδειάς, του Ορχομενού και της Αλιάρτου.

Η λεία που αποκόμισαν, από την παράνομη και εξακολουθητική δράση τους, περιλαμβάνει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης και άλλα αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 5.300 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι αποτελούσαν μέλη εγκληματικής ομάδας, δύο εκ των οποίων είχαν συλληφθεί τον Μάρτιο του 2018, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού. Στο πλαίσιο της τότε έρευνας, είχαν εξιχνιασθεί συνολικά 46 κλοπές και 3 απόπειρες κλοπής από οικίες.  

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ