18/1/22

Εκλογή οργάνων του Σ.Π.Ο.Α.Κ. «Ο ΑΡΙΩΝ» για την διετία 2022-2023

Με μεγάλη συμμετοχή Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων - Εκπροσώπων των 14 Δήμων-Μελών του Σ.Π.Ο.Α.Κ., διεξήχθησαν την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» οι προβλεπόμενες από τον νόμο εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Προέδρου, Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ» για την διετία 2022-2023.


Για το αξίωμα του Προέδρου υποψήφιοι ήταν οι κ.κ.: Ιωάννης Νταουσάνης (Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας) και ο απερχόμενος Πρόεδρος Σταμάτης Χαλβατζής (Δημοτικός Σύμβουλος Θηβαίων).

Με την προβλεπόμενη μυστική ψηφοφορία Πρόεδρος εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη θητεία ο κ. Σταμάτης Χαλβατζής.

Για το αξίωμα του Αντιπροέδρου μετά από εισήγηση του εκλεγέντος Προέδρου το Σώμα ομόφωνα επέλεξε τον κ. Σωτήριο Πέρρα (Δημοτικό Σύμβουλο Λουτρακίου -Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων).

Για την Εκτελεστική Επιτροπή με μυστική ψηφοφορία εξελέγησαν ως Τακτικά Μέλη οι κ.κ. Αποστόλου Ιωάννης (Δ.Σ. Λεβαδέων), Δρίκος Γεώργιος (Δ.Σ. Μάνδρας-Ειδυλλίας), Παπαδημητρίου Θεοφάνης (Δ.Σ. Βέλου-Βόχας) και Πάστρας Ιωάννης (Δ.Σ. Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας).

Ως Αναπληρωτικά Μέλη εξελέγησαν οι κ.κ. Βαρδάκης Ευστράτιος, Δ.Σ. Αιγιαλείας και Ρουμπέκας Γεώργιος, Δ.Σ. Σικυωνίων.

Πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα από τον Πρόεδρο κ. Σταμάτη Χαλβατζή και τον Προεδρεύοντα της συνεδρίασης κ. Δημήτριο Καλογερόπουλο, Δήμαρχο Αιγιαλείας. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο κ. Ιωάννης Αποστόλου, Δημοτικός Σύμβουλος Λεβαδέων.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου