25/12/21

Κοντά στις ευπαθείς ομάδες η Π.Ε. Βοιωτίας

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης,  στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) συνεχίζει τη δράση της, παραμένοντας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά  ομάδες που πλήττονται.

 

Ποσότητες  ξηρών προϊόντων  (ζυμαρικά, ελαιόλαδο, μέλι , όσπρια, γάλατα   κλπ) νωπών  (κρέατα, τυροκομικά)  οπωρολαχανικών  (μήλα, πορτοκάλια), βρεφικών τροφών παραδόθηκαν από τον ανάδοχο προμηθευτή στα καθορισμένα σημεία διανομής των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης (Δήμος Λεβαδέων, Δήμος Θηβαίων, Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων, Δήμος Τανάγρας, Δήμος Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας, Δήμος Ορχομενού)  για να διανεμηθούν στους ωφελούμενους του προγράμματος  με τη συμβολή  των υπευθύνων  διανομής  των εταίρων, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας  για τον κορονοιό,  τόσο για το προσωπικό, όσο και για τους ωφελούμενους.  

Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Στερεάς Ελλάδας Γιάννης Περγαντάς, δήλωσαν « Η   Π.Ε. Βοιωτίας  συνεχίζει  τη δράση της   παραμένοντας   κοντά  στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες  που πλήττονται.  Υλοποιούμε και ενόψει των γιορτών, με όλα τα μέσα το καθήκον μας απέναντι στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας. Ευχή μας είναι να έρθουν καλύτερες μέρες σε αυτούς και τις οικογένειές τους την νέα χρονιά».


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου