23/12/21

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας με τον νέο Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στέρεας και τον γενικό γραμματέα

Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά δέχτηκε στην έδρα της Π.Ε. Βοιωτίας στη Λιβαδειά τον νέο Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας κ. Πάνο Λώλο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Ανδρέα Λουκάτο. 


Η Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τους εκπροσώπους για την επιχειρηματικότητα και τους ευχαρίστησε για την διαχρονική συνεργασία τους με την Π.Ε. Βοιωτίας, όπου αποτελεί και την έδρα του Σ.Β.Σ.Ε και συγκεκριμένα στα Οινόφυτα. 

Στη συνάντηση εργασίας τους, κυριάρχησε η πορεία του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων – Ασωπού, δηλαδή η μετατροπή της άτυπης βιομηχανικής συγκέντρωσης στην περιοχή των Οινοφύτων, σε ένα πάρκο οργανωμένης βιομηχανικής εξυγίανσης, με τη συμμετοχή και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

«Συναντήθηκα με τους εκπροσώπους της βαριάς βιομηχανίας της Στερεάς Ελλάδας στην Π.Ε. Βοιωτίας προκειμένου να ανανεώσουμε την ενημέρωση γύρω από τα βασικότερα θέματα που απασχολούν τον Σ.Β.Σ.Ε. Κυρίαρχος στόχος μας ήταν και παραμένει η εξυγίανση της περιοχής των Οινοφύτων – Σχηματαρίου, μια υπερτοπική δράση που με την προσωπική καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού, προχωρά σύμφωνα με τα ορισμένα χρονοδιαγράμματα», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά. 

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου