13/12/21

Χριστούγεννα στη Θήβα

Με παιδικά χαμόγελα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια γέμισε η πλατεία της Θήβας στην εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της πόλης.


Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Θηβαίων και ανέβηκαν στην πλατεία για το άναμμα του δένδρου.

Το σήμα για τη φωταγώγηση έδωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Αναστασίου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, με υγεία, ασφάλεια και αγάπη. 

Ο κ. Αναστασίου ευχαρίστησε το Δημοτικό Οργανισμό Θήβας(ΔΟΘ) για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Θήβας(ΔΗΚΕΘ), καθώς και όλους τους εργαζομένους του Δήμου που συνέβαλαν στις προετοιμασίες και τον στολισμό του Δήμου και της πόλης.

«Εύχομαι του χρόνου να έχουμε βγει νικητές στη μάχη με τον «αόρατο εχθρό» του κορονοϊού και να είμαστε και πάλι όλοι μαζί, να μην λείπει κανείς. Είθε το φως των Χριστουγέννων να ζεστάνει τις καρδιές μας! Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη!», τόνισε ο κ. Αναστασίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του ΔΟΘ, κ. Σταμάτης Καλαμιώτης, ο οποίος σημείωσε: «Είμαστε όλοι εδώ για να γιορτάσουμε τις γιορτινές ημέρες που έρχονται. Ευχαριστούμε τους εργαζομένους του ΔΟΘ, της ΔΗΚΕΘ και όσους εργάσθηκαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Να έχουμε καλές γιορτές, με υγεία και αισιοδοξία».

Στην εκδήλωση υπήρχαν πολλές εκπλήξεις, με τον Άγιο Βασίλη στο θρόνο του να υποδέχεται τα παιδιά, animateur, face painting, μαλλί της γριάς και ζεστό κρασί.

Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρα του Δήμου έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην εορταστική ατμόσφαιρα.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου