16/11/21

Την Βοιωτία επισκέφθηκαν Γ. Παπανδρέου και Π. Γερουλάνος, υποψήφιοι Πρόεδροι ΚΙΝΑΛ

Την Βοιωτία επισκέφθηκαν  Γ. Παπανδρέου και Π. Γερουλάνος, υποψήφιοι Πρόεδροι ΚΙΝΑΛ

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Γιώργος Παπανδρέου περιόδευσε την περασμένη εβδομάδα στη Βοιωτία. 

Ο  κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με μέλη και φίλους του ΚΙΝΑΛ στη Λιβαδειά και τη Θήβα.

Σε μια μαζική συγκέντρωση στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Βοιωτίας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μουλκιώτης, η πρώην Υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, καθώς και συνδικαλιστικά στελέχη και αυτοδιοικητικοί,  ο κ. Παπανδρέου μίλησε εφ' όλης της ύλης  ενώ έδωσε έμφαση στις προτάσεις του για το μέλλον και πως ο ίδιος οραματίζεται με την αυτοοργάνωση, να γίνει μέτοχος η κοινωνία στη “Νέα Αλλαγή”.

Η συγκέντρωση έδειξε ότι οι πολίτες αγκαλιάζουν το ΚΙΝΑΛ και την υποψηφιότητά του για “μια διευρυμένη και ανανεωμένη Προοδευτική Παράταξη, μια κοινωνία ανθρώπινη, ισότιμη και σύγχρονη και μια χώρα αντάξια της ιστορίας της και της προοπτικής της στο διεθνές περιβάλλον” ενώ ο κ. Παπανδρέου κάλεσε τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν τη “Νέα Αλλαγή”. 


Παύλος Γερουλάνος: Αλλάζουμε τα δεδομένα

Τις προηγούμενες ημέρες στη Βοιωτία περιόδευσε και ο Παύλος Γερουλάνος.

«Συνεχίζουμε στον δρόμο, εκεί που χτυπάει η καρδιά της ελληνικής κοινωνίας. Στη Θήβα, στην Αλίαρτο, στη Λιβαδειά, στον Ορχομενό, στη Λαμία”, σημείωσε ο κ. Γερουλάνος και αναφερόμενος στις δημοσκόπησης για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε: “Καλά τα νούμερα, αλλά σε όλα τα πράγματα και ειδικά στην πολιτική διαδικασία πίστευα και πιστεύω περισσότερο στην έμπνευση, στην ανθρώπινη επαφή, στο να πάμε το μήνυμά μας παντού στην Ελλάδα, να πείσουμε ότι είναι και ρεαλιστικό και εφικτό”. 

Τόσο στη Στερεά Ελλάδα όσο και στην Εύβοια, μεταξύ άλλων ο Παύλος Γερουλάνος είχε συναντήσεις με τοπικά στελέχη και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του, ενώ στη Λαμία παρουσίασε συνολικά την κεντρική του πολιτική πρόταση.

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου